Zakelijk

Ook voor u als ondernemer biedt AutoBrockhoff diverse oplossingen voor uw wagenpark. Onze account manager corporate sales, Frank Anthonissen, verteld u graag iets meer en helpt u graag verder.

Wilt u ook graag Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen maar uw vervoersbehoefte stuit op vele vragen?

Mijn naam is Frank Anthonissen, accountmanager corporate sales bij AutoBrockhoff in Amsterdam-Noord.

Als accountmanager corporate sales wil ik u graag helpen bij uw vervoersvraagstuk. Dit doe ik niet door alleen maar snel een auto te verkopen, maar door naast  u , als ondernemer, binnen het kader van uw vervoers- en financierings-wensen, tot de juiste samenstelling van uw wagenpark te komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo kunt u bij ons kiezen uit verschillende mogelijkheden om uw wagenpark te vervangen of te vergroten.

Zo kunt u kiezen voor een 100% Co2 neutraal rijden in de volledig electrisch aangedreven Nissan Leaf, E-valia (7-persoons) danwel de volledige electrische Nissan E-nv200  bestelwagen (actieradius volgens nieuwe WLTP norm gecombineerd 301 km) met beide 8 jaar garantie op de batterij of 160.000km.

Maar naast de elektrische auto’s hebben wij bij AutoBrockhoff ook een volledige range van brandstof bedrijfswagens, zowel 4×4 auto’s als bestelwagens met een laadvermogen tot wel 14,8 m3.Waarbij het vermelden waard is dat al onze Nissan bedrijfswagens standaard 5 jaar of 160.000km garantie bieden.

Ook biedt AutoBrockhoff de verzorging van onderhoud aan uw wagenpark (alle merken).  Tijdens het onderhoud bieden wij u gratis vervangend vervoer aan en wordt er gekeken naar een geschikte leenauto i.v.m. laadruimtes.

Graag kom ik bij u langs om u verder te informeren over ons wagenpark en om kennis te maken met u en uw bedrijf.

Heeft u vragen over het zakelijk rijden van een personen, elektrische of bestelauto? Neem dan contact op met Frank Anthonissen.

HomeZakelijk