Zakelijk

Ook voor u als Zakelijk ondernemer biedt AutoBrockhoff diverse oplossingen voor uw wagenpark op het gebied van praktisch, duurzaam en milieubewust.

Wilt u ook graag Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen maar uw vervoersbehoefte stuit op vele vragen?

Bij de afdeling sales willen wij u graag helpen bij uw vervoersvraagstuk. Dit doe wij niet door alleen maar snel een auto te verkopen, maar door naast  u , als ondernemer, binnen het kader van uw vervoers- en financierings-wensen, tot de juiste samenstelling van uw wagenpark te komen.

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor om uw wagenpark te vervangen en/of te vergroten.

Zo kunt u ervoor kiezen om op een duurzame en milieubewuste manier uw producten of werknemers te vervoeren van A naar B. De perfecte oplossing hiervoor is elektrisch rijden. Door de overstap te maken van benzine en/of diesel naar elektrisch bent u koploper op het gebied van duurzaamheid in de ondernemerssector. Naast elektrisch kunt u er ook nog voor kiezen om te gaan voor brandstof bedrijfswagens. Waarbij het vermelden waard is dat al onze Nissan bedrijfswagens standaard 5 jaar of 160.000km garantie bieden.

Ook biedt AutoBrockhoff de verzorging van onderhoud aan uw wagenpark (alle merken).  Tijdens het onderhoud bieden wij u gratis vervangend vervoer aan en wordt er gekeken naar een geschikte leenauto i.v.m. laadruimtes. Ook kunnen we er wellicht samen uitkomen door een haal/breng service hierbij af te spreken (indien de mogelijkheden er zijn).

U bent van harte welkom bij ons in de showroom, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden met de aanschaf van uw bedrijfsauto.

Heeft u vragen over het zakelijk rijden van een personen, elektrische of bestelauto? Neem dan contact op met een van onze verkopers!

HomeZakelijk