Zakelijk

Ook voor u als ondernemer biedt AutoBrockhoff diverse oplossingen voor uw wagenpark.

Wilt u ook graag Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen maar uw vervoersbehoefte stuit op vele vragen?

Bij de afdeling sales willen wij u graag helpen bij uw vervoersvraagstuk. Dit doe wij niet door alleen maar snel een auto te verkopen, maar door naast  u , als ondernemer, binnen het kader van uw vervoers- en financierings-wensen, tot de juiste samenstelling van uw wagenpark te komen.

Zo kunt u bij ons kiezen uit verschillende mogelijkheden om uw wagenpark te vervangen of te vergroten.

Zo kunt u kiezen voor een 100% Co2 neutraal rijden in de volledig elektrisch aangedreven Nissan Leaf, E-valia (7-persoons) danwel de volledige electrische Nissan E-nv200  bestelwagen (actieradius volgens nieuwe WLTP norm gecombineerd 301 km) met beide 8 jaar garantie op de batterij of 160.000km.

Maar naast de elektrische auto’s hebben wij bij AutoBrockhoff ook een volledige range van brandstof bedrijfswagens, zowel 4×4 auto’s als bestelwagens met een laadvermogen tot wel 14,8 m3.Waarbij het vermelden waard is dat al onze Nissan bedrijfswagens standaard 5 jaar of 160.000km garantie bieden.

 

 

Ook biedt AutoBrockhoff de verzorging van onderhoud aan uw wagenpark (alle merken).  Tijdens het onderhoud bieden wij u gratis vervangend vervoer aan en wordt er gekeken naar een geschikte leenauto i.v.m. laadruimtes.

U bent van harte welkom bij ons in de showroom, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden met de aanschaf van uw bedrijfsauto.

Heeft u vragen over het zakelijk rijden van een personen, elektrische of bestelauto? Neem dan contact op met een van onze verkopers!

HomeZakelijk