Werken bij ons

AutoBrockhoff is al jaren lang een begrip in Amsterdam-Noord. Al vanaf 1974 verkoopt en repareert de firma Brockhoff auto’s in het Noordelijke deel van onze hoofdstad! Benieuwd of er een vacature voor u erbij staat? Check nu onderstaande overzicht:

  • Vacature Service Adviseur

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Service Adviseur, die past in deze rol.

Ons bedrijf is een totaalaanbieder in automobiliteit. In ons team gaan we collegiaal en informeel met elkaar om, want tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Wij bieden je een afwisselende functie in een informele en plezierige werkomgeving met diverse mogelijkheden voor trainingen vanuit de importeur.

Wat ga je doen?

Houd jij van een afwisselende functie die je elke dag weer uitdaging geeft? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Serviceadviseur ben jij dé schakel tussen de klant en de werkplaats. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten op het gebied van planning, uitgevoerde werkzaamheden, facturatie en schade- of garantieclaims. Vanaf de aanname van de auto tot het overhandigen van de sleutel ben jij er verantwoordelijk voor dat het volledige proces zo soepel en snel mogelijk verloopt. Vanzelfsprekend draait het in deze rol om gastheerschap en klanttevredenheid. Ongeacht het voertuig of het probleem, jij zorgt ervoor dat de klant weer blij naar huis gaat!

In de praktijk behoren o.a. deze dagelijkse werkzaamheden tot jouw takenpakket:

· Ontvangen van klanten, probleem of behoefte bepalen en afstemmen met de klant wat er moet gebeuren aan de auto

· Afspraken inplannen

· Voortgang bewaken en de klant op de hoogte houden hiervan

· Bespreken van factuur en uitleg geven aan de klant over de uitgevoerde werkzaamheden

Wie ben jij?

Jij hebt affiniteit met autotechniek en houdt ervan om direct in contact te staan met de klant. Uitstekende service leveren zit in jouw DNA, net zoals gastheerschap en betrokkenheid bij je werk. Daarnaast ben je organisatorisch sterk en kun je het overzicht bewaren, ook als het plotseling erg druk is aan de balie. Jij gaat geen uitdaging uit de weg en zoekt altijd naar dé manier om elke klant tevreden naar huis te laten gaan! Daarnaast herken je je in het volgende profiel:

· Liefst ervaring als serviceadviseur in een Automotive bedrijf

· MBO 4 werk- en denkniveau

· Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

· Handig met computersystemen

· Fulltime beschikbaarheid en woonachtig in de regio Amsterdam

Wat bieden wij jou?

AutoBrockhoff is een gevestigde naam in Amsterdam Noord, al 45 jaar zijn wij in dit gebied actief als Nissan dealer en erkent reparateur van Citroen. Naast deze twee merken heeft AutoBrockhoff de afgelopen jaren zich ook sterk gemaakt in het onderhouden van alle merken, met ons budget programma AutoBrockhoff sterk in elk merk, breid ons klanten bestand zich uit. Dit betekend een zeer gevarieerd aanbod van merken die je dagelijks kunt bedienen. Naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei bieden we je een baan waarbij je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt. Samen met je collega’s maak jij iedere dag onze belofte ‘Wij zorgen voor uw mobiliteit’ waar. Daarnaast kun je rekenen op:

· Een salaris passend bij jouw ervaring

· Reiskostenvergoeding

· 24 vakantiedagen op jaarbasis

· Pensioenregeling

· 8% vakantiegeld

· Trainingen en workshops

En natuurlijk een leuke baan binnen onze mooie vestiging in Amsterdam Noord.

Heb je interesse om aan de slag te gaan als Serviceadviseur en herken jij je in het profiel? Reageer dan direct! Solliciteren kan eenvoudig, stuur je Cv naar defourny@AutoBrockhoff.nl

HomeWerken bij ons