Uw Nissan dealer & Citroen erkend reparateur in Amsterdam-Noord
Wij zijn AutoBrockhoff!

Werken bij ons

AutoBrockhoff is al jaren lang een begrip in Amsterdam-Noord. Al vanaf 1974 verkoopt en repareert de firma Brockhoff auto’s in het Noordelijke deel van onze hoofdstad! Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar een zelfstandige 1e autotechnicus .

1e Autotechnicus

Heb jij een afgeronde 1e autotechnicus diploma? Ben jij APK bevoegd? Vind jij het leuk om problemen zelfstandig op te sporen/op te lossen of om onderhoud/reparatie werkzaamheden uit te voeren en werk je graag in teamverband? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Naast een gezellig en leuk team bieden wij: een uitdagende functie, met afwisselend werk bij een moderne dealer. De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met bijbehorend salaris!

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt dit jou nou de ultieme uitdaging? Stuur je sollicitatiebrief en CV naar defourny@autobrockhoff.nl. Wellicht nodigen we jou uit voor een sollicitatiegesprek!

 

Zaterdaghulp

AutoBrockhoff zoekt een zaterdag hulp voor de afdeling verkoop. Wij zijn op zoek naar een vrolijke en enthousiaste kandidaat, die het leuk vind om op zaterdag bij ons de klanten te ontvangen en verkopers te ondersteunen als zij druk zijn. Taken zijn o.a. telefoon opnemen, proefrit formulieren klaarmaken, klanten voorzien van koffie als ze zitten te wachten, folders meegeven etc. Ben jij een vrolijke en enthousiast persoon die het leuk vind om met klanten in contact te zijn en zo zijdelings ook nog alvast wat ervaring op te doen. neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar defourny@autobrockhoff.nl.

HomeWerken bij ons