Vacature automonteur

AutoBrockhoff is al jarenlang een begrip in Amsterdam-Noord. Al vanaf 1974 verkoopt en repareert de firma Brockhoff auto’s in het noordelijke deel van onze hoofdstad! Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar een zelfstandige automonteur.

Heb je een afgeronde autotechnicus diploma? Ben jij APK bevoegd? Vind jij het leuk om storingen zelfstandig op te sporen/op te lossen of om onderhoud/reparaties werkzaamheden uit te voeren en werk je graag in teamverband? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Naast een gezellig en leuk team bieden wij een uitdagende functie, met afwisselend werk bij een moderne Nissan dealer & sterk in elk merk garage. Ook is er een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen. Daarnaast krijg je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met bijbehorend salaris!

Herken jij jezelf in dit profiel? Lijkt jou dit nou de ultieme uitdaging? Stuur je sollicitatiebrief en CV naar benyahya@autobrockhoff.nl. Wellicht nodigen we jou uit voor een sollicitatiegesprek!

HomeVacature automonteur