Schade herstel

Schade aan uw auto?

 

Schade aan uw auto is altijd vervelend. Wij van AutoBrockhoff willen alle zorgen op ons nemen om uw auto weer schadevrij te krijgen. We regelen het herstel van de schade, en zorgen bovendien voor een snelle afwikkeling met verzekeraars.

Voor kleine schades, zoals een kras, een kleine deuk of een schaafplek op uw bumperhoek, kunt u ook bij ons terecht. Wij hanteren speciale methoden om op eenvoudige wijze kleine reparaties weg te werken. Zeker in het geval u deze kleinigheden niet wilt declareren bij uw verzekering, bieden deze manieren van herstel en reparatie een betaalbaar alternatief. Hou bij schade aan uw auto ook de inruilwaarde in gedachte: hersteld is uw auto nu eenmaal meer waard dan met beschadiging.

  • Wat te doen na een aanrijding?
  • Per aanrijding één schadeformulier invullen. U kunt uw eigen formulier invullen of dat van de tegenpartij.
  • Bij twijfel over de schuldvraag: schakel altijd de politie in.
  • Op de plaats van de aanrijding: de voorzijde van het formulier invullen en ondertekenen. Laat ook de tegenpartij tekenen.
  • Het formulier bestaat uit een origineel en een kopie. Één deel is voor de tegenpartij, het andere voor u.
  • Neem direct contact met AutoBrockhoff op.
  • Vul thuis de achterzijde van het formulier in en stuur dit zo spoedig mogelijk naar uw tussenpersoon of verzekeringsmaatschappij.
  • AutoBrockhoff verzorgt de verdere schadeafwikkeling van uw auto en regelt, indien gewenst, ook vervangend vervoer.

Het komt voor dat verzekeraars u adviseren uw auto naar een door hen aangewezen schadebedrijf te brengen. Vergeet niet dat u zelf mag bepalen waar u de schade laat afwikkelen! Wij als officiële dealer van Nissan kunnen u veelal dezelfde voorwaarden bieden. Bovendien bieden wij merkgarantie op schadeherstel en de voortzetting van de officiële fabrieks- en carrosseriegarantie, en wij garanderen het gebruik van uitsluitend originele onderdelen

 

 

Ruitreparatie

 

We hebben het allemaal wel eens gehad: een sterretje in de voorruit. Kleine sterretjes kunnen flinke barsten worden, met als gevolg dat u de hele voorruit moet laten vervangen met alle kosten van dien. Om dit te voorkomen, kunt u het sterretje het beste zo snel mogelijk laten repareren. Daarvoor kunt u altijd tussendoor even bij één van de werkplaatsen van AutoBrockhoff terecht.

Onze monteurs verwijderen eerst het vocht en de verontreiniging uit de beschadiging met een vacuümklok, en daarna injecteren zij de beschadiging met een heldere hars. Die hars laten ze vervolgens uitharden met een UV-lamp. Uw ruit is daarna weer zo goed als nieuw.

De meeste verzekeringsmaatschappijen vergoeden deze reparatie volledig. Wij handelen de kosten direct met uw verzekeringsmaatschappij af zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Soms is de ruit zodanig beschadigd dat deze in zijn geheel vervangen moet worden. Is dat in uw geval nodig, dan kunt u met een gerust hart deze klus aan onze werkplaatsmedewerkers overlaten. Zij hebben alle vakkennis in huis. Uw ruit wordt op de juiste manier vervangen zodat u snel weer veilig op weg bent.

HomeSchade herstel