Over ons

AutoBrockhoff: Hoe het begon:

AutoBrockhoff is al jaren lang een begrip in Amsterdam-Noord. Al vanaf 1974 verkoopt en repareert de firma Brockhoff auto’s in het Noordelijke deel van onze hoofdstad. Het familie bedrijf begon onder de naam Brockhoff en van Leeuwen aan de Papaverweg waarbij Henk Brockhoff en Henk van Leeuwen, het bedrijf tot een begrip in Amsterdam Noord wisten te brengen. Al snel werd duidelijk dat het bedrijf geliefd was geworden en dat het pand te klein werd voor het klantenbestand. Brockhoff en van Leeuwen verhuisde in 1987 naar de TT Vasumweg en opende daar een nieuwe pand. Na vele succesvolle jaren met Henk Brockhoff en Henk van Leeuwen aan het roer van het bedrijf werd het stokje in 2004 doorgegeven aan de zoon van Henk Brockhoff, Eric Brockhoff. Vanaf dat moment ging het bedrijf door onder een nieuwe naam; AutoBrockhoff.

Ook AutoBrockhoff wist in de volgende jaren te groeien en te groeien wat er voor zorgde dat er begin 2017 werd begonnen met de bouw van een nieuw en modern pand. Na 30 jaren op de TT Vasumweg te hebben gezeten werd er een compleet nieuw pand opgebouwd. Het nieuwe pand, bestaande uit twee verdiepingen, een grotere werkplaats en een groter parkeerterrein zorgen ervoor dat wij opnieuw verder kunnen groeien in onze ambities. Vanaf eind november 2017 verlieten wij ons geliefde pand aan de TT Vasumweg en verhuisde wij naar de Netwerkweg, uiteraard in Amsterdam-Noord.

 

AutoBrockhoff: Uw autobedrijf in Amsterdam-Noord en de Zaanstreek!

AutoBrockhoff is de Nissan dealer voor Amsterdam-Noord en de Zaanstreek met een vestiging in Amsterdam-Noord. Naast de verkoop van auto’s bieden wij u ook uitstekend onderhoud tegen scherpe prijzen. Zo zijn wij ook officieel dealer van Nissan en zijn wij erkend reparateur Citroën. AutoBrockhoff biedt u het totaal-pakket: Verkoop/inkoop, garantie, onderhoud en een goede service.

Bij AutoBrockhoff vindt u naast nieuwe modellen ook een ruim aanbod aan Nissan en Citroën occasions. Aantrekkelijk geprijsd en goed onderhouden. Liever een ander merk? Ook dat is mogelijk bij AutoBrockhoff. Kijk snel of uw droomauto erbij staat.

U kunt bij ons terecht voor de volgende punten :

  • Verkoop nieuwe Nissan modellen
  • Verkoop nieuwe Nissan bedrijfswagens
  • Leasen van nieuwe Nissan modellen
  • Leasen van nieuwe Nissan bedrijfswagens
  • Verkoop occassion modellen (vele merken)
  • Officieel erkend reparateur Nissan
  • Onderhoud, apk en reparatie aan uw auto
  • Banden en opslag
  • Uitlijnen
  • Airco service
HomeOver ons