Occasion afleverpakketten

Als officiële Nissan dealer en erkend reparateur van Citroën bieden wij al onze gebruikte auto’s in een goede staat aan en leveren wij onze auto’s in goede staat af. U kunt bij ons dus altijd top kwaliteit verwachten! Zo ook op onze gebruikte auto’s. Onze occasion modellen staan allemaal pas op onze website na een grondige check vanuit de werkplaats. Hierdoor kunt u er dus voor kiezen om de auto te kopen met ons basis pakket.

De door ons gecommuniceerde prijs is een meeneemprijs inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto. Hieronder vallen bij AutoBrockhoff een complete reinigingsbeurt binnen en buiten, een vloeistoffen controle en de tenaamstelling.

Daarnaast heeft de auto minimaal 6 maanden APK bij aflevering.

 

AutoBrockhoff biedt u de mogelijkheid om voor nog meer zekerheid te kiezen door middel van de volgende afleverpakketten:

Afleverpakket C € 895,-:
Dit afleverpakket biedt u nog meer zekerheid en extra’s. Deze auto’s worden afgeleverd met een onderhoudsbeurt conform fabrieksschema, min. 6 maanden APK, minimaal 12 maanden BOVAG garantie of resterende fabrieksgarantie (indien van toepassing), Nissan+Card cadeau T.W.V. €29,95 (alleen bij aankoop van een Nissan occasion), complete reiniging van de auto, tenaamstelling, een nieuwe matten set en €100,- aan brandstof!

Nissan Intelligent Choice:  Achter elk van onze gekeurde occassion auto’s schuilen Nissan’s topprestaties, innovatie en betrouwbaarheid. Al de auto’s die onder het Nissan Intelligent Choice vallen ondergaan een certificatieproces, worden ondersteund door een fabrieksgarantie en het onderhoud wordt uitgevoerd door de mensen die uw volgende Nissan het best kennen. Uw voordelen met het Nissan Intelligent Choice pakket: Technische controle op 105 punten, een fabrieksgarantie voor gemoedsrust, 14dagen of 1000km omruilgarantie, Mobiliteit bij werkzaamheden aan de auto, pechhulp.

De informatie van deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Maar desondanks adviseren wij u altijd om ons als dealer te raadplegen, voor de juistheid van opties en prijs. Aan deze advertentie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie omtrent deze pagina kunt u ons telefonisch bereiken op 020-6332111 en vraag naar Steven of Jarno. U kunt ons uw vraag ook via de email stellen via info@autobrockhoff.nl.

HomeOccasion afleverpakketten