Gratis airco check

AIRCO CHECK

Een goedwerkende airco zorgt niet alleen voor frisse lucht, maar verhoogt ook uw veiligheid. Het snel ontwasemen van de voorruit en het fris houden van de bestuurder komt de veiligheid van u, uw passagiers en uw medeweggebruikers ten goede.

Tijdens de Airco Check controleert AutoBrockhoff de staat en de werking van het systeem en kunnen wij u adviseren welke reparaties er nodig zijn. AutoBrockhoff hanteert hiervoor uiterst scherpe tarieven; De airco check is namelijk helemaal gratis! De volgende zaken worden gecontroleerd tijdens de Airco Check:

  • Visuele controle van het systeem inclusief condensor
  • Controle van de uitstroomtemperatuur
  • Controle op geurtjes (algen)

AIRCO ONDERHOUD

Door het vochtige klimaat en temperatuurschommelingen in de luchtkanalen is de kans op bacterie- en schimmelgroei groot. Dit leidt tot muffe geurtjes uit de ventilatieroosters, maar ook irritaties aan luchtwegen en ogen. Om dat te voorkomen of te verhelpen, bevelen wij een airco geurbehandeling aan. Zo bent u weer zeker van frisse en schone lucht.

Het koelmiddel in uw aircosysteem zorgt voor de koelende werking in het interieur van uw wagen. Na verloop van tijd verliest een aircosysteem steeds wat van dit koelmiddel. Hierdoor neemt de werking van de airco geleidelijk af en dat kan schade veroorzaken aan uw airco, met hoge reparatiekosten tot gevolg. Een goed werkend aircosysteem vertoont minder snel defecten en verbruikt minder energie en daarmee minder brandstof. Tijdig onderhoud voorkomt dure reparaties die vaak veel hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.

Een juist onderhoud zorgt voor meer en beter rijcomfort, een optimaleluchtkwaliteit in uw wagen en een aangename temperatuur in elk seizoen.

PREMIUM POLLENFILTERS

In onze moderne samenleving zijn allergieën helaas sterk in de opmars. Volgens de medische wereld heeft in Europa niet minder dan 1 op 4 (25% dus) last van één of andere allergie. Hooikoorts is daarbij de meest voorkomende vorm.

Het effect van hooikoorts tijdens het rijden wordt sterk onderschat. De symptomen zoals overvloedig niezen, een lopende neus en tranende ogen zijn niet alleen vervelend, maar recente studies tonen ook aan dat de rijvaardigheid en dus ook de veiligheid hierdoor sterk in het gedrang komen.

De nieuwe Premium pollenfilter is voor de meeste mensen dan ook de perfecte oplossing. Niet minder dan 96% van alle allergenen wordt immers door de Premium pollenfilter uit de wagen gefilterd.

LAAT UW AIRCO AIRCOFRIS BEHANDELEN BIJ AUTOBROCKHOFF!

De zomer staat weer voor de deur en de temperaturen in de lente worden steeds warmer. Een airco wordt hierbij dan ook cruciaal om lekker efficiënt op weg te kunnen. Een goedwerkende airco zorgt niet alleen voor frisse lucht, maar verhoogt immers ook uw veiligheid.
  • Veiligheid: Een goed werkende airco voorkomt condens op het voorruit.
  • Hygiëne: Verwijderen van bacteriën, gisten en schimmels.
  • Comfort: Een comfortabel klimaat tijdens elke rit en elke weersomstandigheden.
  • Gezondheid: Een schone airco voorkomt allergische reacties.
  • Functionaliteit: Een goed onderhouden airco werkt sneller en beter!
  • Levensduur: Een maximale koeltemperatuur en levensduur van uw airco.
HomeNissanWerkplaatsactiesGratis airco check