Nissan Qashqai

DE ULTIEME CROSSOVER

De nieuwe Nissan QASHQAI combineert het beste van twee werelden. Zowel off-road als op de weg is deze auto volledig in zijn element. Deze QASHQAI biedt pure kracht, zonder in te leveren op efficiëntie, comfort of controle. Wanneer u kiest voor de Nissan QASHQAI kiest u voor een auto met zeer veel ruimte, standaard veel opties, een hoge zit met perfect zicht over de weg en een krachtige maar toch zeer zuinige aandrijving.

DESIGN VAN DE NIEUWE NISSAN QASHQAI

De nieuwe Nissan QASHQAI combineert indrukwekkende looks met efficiënte aerodynamica om u optimaal te laten genieten van uw rit. Deze ultieme crossover van Nissan ziet er beter uit dan ooit. Met een reeks prachtige stijlaanpassingen als een vernieuwd design van de motorkap, een robuuste grill tot aan luxueuze nieuwe stoelen.

UITVOERINGEN NIEUWE NISSAN QASHQAI

De QASHQAI is leverbaar in diverse uitrustingsniveaus. De voordeligste uitvoering is de Visia en is standaard uitgerust met o.a.

  • 16″ stalen velgen met wieldoppen
  • LED dagrijverlichting
  • Handbediende airconditioning
  • Cruisecontrol en snelheidsbegrenzer
  • Audiosysteem met CD-speler, USB-aansluiting, stuurwielbediening en 4 luidsprekers
  • Digitale radio-ontvangst

Na de Visia volgen respectievelijk de Acenta, N-Connecta, Tekna en Tekna+ uitvoering.  De QASHQAI is leverbaar met krachtige en zuinige benzine- en dieselmotoren. De nieuwe Qashqai is ook leverbaar als automaat.

Benieuwd naar de Nissan Qashqai en zijn rijeigenschappen? Kom dan naar onze showrooms voor alle informatie of maak direct een afspraak voor een proefrit.

HomeNissanNissan Qashqai