Nissan NV400

DE RUIME EN PRAKTISCHE NISSAN BEDRIJFSWAGEN

De Nissan NV400 is een erg ruime en praktische bedrijfswagen. Hij is verkrijgbaar in vele varianten en uitvoeringen. Zo is de Nissan NV400 leverbaar als VAN, COMBI (voor personenvervoer) en chassis (enkele en dubbele cabine). Ook is de NV400 te bestellen in diverse hoogtes en lengtes zoals L1H1 en L2H2.

Naar wat voor soort bedrijfswagen u ook op zoek bent, bij VKV Nissan vindt u deze. De Nissan NV400 is zelfs de meest veelzijdige bedrijfswagen die u kunt kiezen. Denk alleen maar aan de vele keuzes die u heeft in maten en uitvoeringen. Alle Nissan bedrijfswagens (en dus ook de Nissan NV400) worden standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie, 12 jaar anti-roestgarantie, 3 jaar lakgarantie en de NV400 heeft een onderhoudsinterval van 40.000 kilometer. De Nissan NV400 is voorzien van efficiënte motoren die het verbruik en de uitstoot minimaliseren. Zo is deze Nissan bedrijfswagen op alle gebieden een goede investering.

Benieuwd naar de Nissan NV400 en zijn rijeigenschappen? Kom dan naar onze showrooms voor alle informatie of maak direct een afspraak voor een proefrit.

HomeNissanNissan NV400