Nissan NP300 Navara

ROBUUST EN SLIM

De nieuwe Nissan NP300 NAVARA 4×4 is verkrijgbaar in King Cab of Double Cab-versie en heeft het allemaal: een krachtige en efficiënte motor, een stevig chassis en het comfort en de innovatieve technologie van de Nissan crossover modellen. De Nissan NP300 NAVARA 4×4 is een slimme bedrijfswagen, een veelzijdig werkpaard of wat u maar wilt, met als bonus de laagste gebruikskosten in zijn klasse. Wij zijn zelfs zo overtuigd van de betrouwbaarheid en kwaliteit van de nieuwe Nissan NP300 NAVARA 4×4 dat we standaard 5 jaar garantie geven.

Een krachtige en efficiente motor
De robuuste 160 pk / 117kW  of 190 pk / 139 kW 2,3 liter dieselmotor van de nieuwe Nissan NP300 NAVARA 4×4 heeft zich tijdens miljoenen kilometers al bewezen. Hij combineert uitstekende prestaties met een laag brandstofverbruik die je verwacht van een moderne 4×4. Het indrukwekkende brandstofverbruik begint vanaf 6,3 l/100 km en CO₂ vanaf 166 g/km.

Of u nu diep het platteland in gaat of in de stad rijdt, de Nissan NP300 NAVARA 4×4 is altijd in zijn element. Er zijn drie rij-instellingen: 4×4 Hoog voor licht onverharde weg, 4×4 Laag voor zwaar onverhard rijden in zand, sneeuw of diepe modder, of 2×4 voor op de straat. Met functies zoals Hill Start Assist (HSA) en Hill Descent Control (HDC) is de 4×4 klaar voor elke uitdaging.

De Nissan NP300 NAVARA 4×4 is een pick-up met een volledig afgesloten kokerbalk- ladderchassis in plaats van het U-profiel ladderchassis dat op sommige andere pick-ups te vinden is. Er is ook een multi-link achterophanging. Deze zorgt voor meer comfort en beter weggedrag, zonder in te leveren op de laadcapaciteit.

Benieuwd naar de Nissan NP300 Navara en zijn rijeigenschappen? Kom dan naar onze showrooms voor alle informatie of maak direct een afspraak voor een proefrit.

HomeNissanNissan NP300 Navara