Nissan Leaf

100% ELEKTRISCH, 0% VERVUILING EN 100% RIJPLEZIER

Met de nieuwe Nissan LEAF wordt rijden in deze bestverkochte elektrische auto wel heel aantrekkelijk. De nieuwe Nissan LEAF staat gelijk aan 100% elektrisch rijden. Rijd 278 kilometer op de nieuwe 40 KWH-batterij tijdens gecombineerde ritten en zelf 378km in de stad én geniet van 150 pk-vermogen. U laadt uw auto al op in 14 uur bij 16 ampère óf 7 uur bij 32 ampère. Daarnaast heeft de nieuwe Nissan Leaf de mogelijkheid tot snelladen, waarmee de Leaf binnen 40 minuten weer tot 80% is opgeladen.

Daarnaast zit de nieuwe Nissan Leaf vol met de nieuwste innovaties zoals:

E-PEDAL

VOEL DE KRACHT VAN PURE PRESTATIE

Accelereren, afremmen en stoppen met slechts één pedaal. Ja, het kan! Het moeiteloze e-Pedal is alles wat u nodig hebt in de nieuwe Nissan LEAF. Het is simpel, leuk en geeft u ook nog eens meer controle.

 

PROPILOT

KRIJG ONDERSTEUNING WAAR NODIG

Activeer Nissan ProPILOT als u in de file staat of op een eenbaansweg rijdt om te versnellen, af te remmen of te stoppen. Het zorgt er ook voor dat u in het midden van de rijbaan blijft en het houdt uw dode hoeken in de gaten.

 

PROPILOT PARK

ONTDEK MEER OM U HEEN

Parkeer als een pro met ProPILOT. Geen ingewikkeld handen- en voetenwerk meer: ga lekker achterover zitten en geniet van het uitzicht. Met de nieuwe Nissan LEAF wordt parkeren een koud kunstje.

 

DE NIEUWE NISSAN LEAF HEEFT VEEL VOORDELEN. DUS WILT U:

  • Bijdragen aan een schoner milieu
  • Genieten van rustgevend rijden (aangezien u geen motorgeluiden hoort)
  • Profiteren van lage bijtelling
  • Instappen in een voorverwarmde en ijsvrije auto (in de winter)
  • Duurzaam en maatschappelijk verantwoord leven

Benieuwd naar de Nissan LEAF en zijn rijeigenschappen? Kom dan naar onze showrooms voor alle informatie of maak direct een afspraak voor een proefrit.

HomeNissanNissan Leaf