Nissan Evalia


VEELZIJDIGHEID IS DE NORM

 

Actieve kinderen, fietsen meenemen, modderige laarzen, dat spontane idee om een dagje naar het strand te gaan… u weet wel hoe het gaat. Daarom is de Nissan EVALIA de praktische MPV die u nodig hebt. Zeeën van ruimte, tot maximaal zeven stoelen en een praktische functionaliteit die elke dag opnieuw goed tegen een stootje kan. Gesteund door 5 jaar garantie op de Nissan EVALIA MPV bent u klaar voor alles wat het leven u biedt. Vanwege zijn ruime interieur en grote ramen zijn lange ritten in de Nissan EVALIA MPV een plezier voor het hele gezin. Overal zijn opbergruimtes, er is een 12V-aansluiting zodat passagiers op de achterbank een spelconsole of een computer kunnen aansluiten. De klimaatbeheersing houdt iedereen tijdens de hele reis fris. De Nissan EVALIA MPV is beschikbaar met drie verschillende motoren die precies de juiste inhoud hebben om u het ideale evenwicht tussen vermogen en brandstofverbruik te bieden. Twee 1500cc turbodiesels met ofwel 90 pk / 66 kW met 5,1 l/100 km verbruik of 110 pk / 81 kW met 4,9 l/100 km verbruik, afhankelijk van de omstandigheden. En de 1600cc benzinemotor levert 110 pk / 81 kW met 7,3 l/100 km verbruik allen gemeten volgens de EU-gecombineerd verbuik cyclus.

Alle technologie die het rijden veiliger en aangenamer maakt, is standaard inbegrepen bij de Nissan EVALIA. Dat betekent dat u de geruststelling hebt van een antiblokkeersysteem met remkrachtverdeling en een remassistent, gecombineerd met elektronische stabiliteitscontrole, én het gemak van een optionele achteruitrijcamera om het parkeren gemakkelijker te maken.

Benieuwd naar de Nissan Evalia en zijn rijeigenschappen? Kom dan naar onze showrooms voor alle informatie of maak direct een afspraak voor een proefrit.

HomeNissanNissan Evalia