Nissan E-NV200

ELEKTRISCH BEDRIJFSWAGEN MET BEWEZEN BETROUWBARE TECHNOLOGIE

Met een elektrische bedrijfswagen van Nissan zal uw leven nooit meer hetzelfde zijn. Rijden in de 100% elektrische e-NV200 biedt u naast een positieve uitstraling ook nog diverse andere voordelen. Ontdek het voordeel van elektrisch rijden bij AutoBrockhoff

Niet alleen financiële voordelen
Een groot voordeel van elektrisch rijden – en in het bijzonder met de e-NV200 – is dat het goedkoper is. De gebruikskosten van de e-NV200 zijn namelijk aantrekkelijker dan die van concurrerende elektrische bedrijfswagens. Bovendien geldt dat elektrische voertuigen genieten van een lage bijtelling, vrijstelling van wegenbelasting en bovendien vele mogelijkheden qua subsidies. Naast deze financiële voordelen is een elektrische bedrijfswagen prettiger om te rijden. Zo ervaart u geen lawaai van de motor. De 100% elektrische Nissan e-NV200 maakt bovendien gebruik van betrouwbare technologie die zichzelf al bewezen heeft in de Nissan LEAF die meer dan 100.000 eigenaren kent.

Nissan e-NV200 uitvoeringen

De Nissan e-NV200 is verkrijgbaar in de uitvoeringen Visia, Acenta, Optima en Business. Met de Visia is deze elektrische bedrijfswagen al rijk uitgerust. Zo kent de instapversie onder andere:

  • ESP
  • Startonderbreker
  • Gesloten tussenschot met raam
  • Intelligente i-Key sleutel
  • Cabineverlichting
  • Multifunctioneel scherm met beeldcomputer

De Nissan e-NV200 Acenta, Optima en Business zijn allemaal luxer uitgerust dan de Visia uitvoering. Benieuwd wat er allemaal op deze uitvoeringen zit? Stel dan uw eigen Nissan e-NV200 samen of kom naar de showroom. Wij reken ook graag alle voordelen voor u uit die u met deze auto kunt verdienen.

Benieuwd naar de Nissan E-NV200 en zijn rijeigenschappen? Kom dan naar onze showrooms voor alle informatie of maak direct een afspraak voor een proefrit.

HomeNissanNissan E-NV200