Klantbelofte Wijziging: NISSAN 29 april 2021

Wij willen u graag op de hoogte brengen van het volgende: Per 1 mei (2021) is er een wijziging doorgevoerd in de klantbelofte van Nissan m.b.t. de mobiliteit. Zo word het gratis vervangend vervoer veranderd naar wij houden u mobiel. Hierbij geeft Nissan een duidelijkere boodschap aan, en geeft het ons (als dealer) de kans een juiste mobiliteitsoplossing aan u als klant te bieden indien mogelijk.

Wat betekent deze verandering voor u?

  • Een Gratis vervangende leenfiets of auto* (*Nissan Micra of Bedrijfswagen),  wanneer u uw auto aanbiedt voor een Onderhoudsbeurt.
    • Het is mogelijk als ”upgrade” of voor een reparatie van uw auto een Nissan Micra/Qashqai/ Juke/ Leaf of bedrijfswagen mee te krijgen, hierbij word echter een toeslag van €25,- incl. BTW* in rekening gebracht. (*het bedrag van €20,- is excl. brandstofkosten)(leenauto Micra is gratis bij een onderhoudsbeurt)
    • Bij het rijden van minder dan 10km met een van onze vervangende auto’s kan het aftanken afgekocht worden voor €10,- incl. BTW. Vraag hiernaar wanneer u uw auto komt brengen voor een werkplaatsafspraak.

Bekijk de rest van de klantbeloftes van Nissan HIER.

HomeNissanNieuwsKlantbelofte Wijziging: NISSAN