Eurotank gaat wederom voor Duurzaamheid, 4 nieuwe Townstars! 22 juni 2023

Eurotank gaat verder op het gebied van DUURZAAMHEID!!

Wij mogen eindelijk bekend maken dat wij vandaag (22-06) 4 nieuwe Nissan Townstars hebben mogen leveren aan Eurotank in Amsterdam-Westpoort. Dankzij deze 4 gloednieuwe Townstars zal hun wagenpark (bijna) volledig elektrisch zijn.

Na de komst in 2019 van 4 Nissan E-NV200, wou Eurotank opnieuw een ijzersterk model in het elektrisch segment tot zich nemen. De keuze ging uit naar opnieuw de E-NV200, echter heeft Nissan de productie hiervan stilgelegd, en waren er dus geen E-NV200’s meer beschikbaar. Daarentegen kwam er een gloednieuw model aan! De Nissan Townstar. Ookwel de opvolger van de E-NV200. De Townstar staat bekend om zijn hoge actieradius op het gebied van langzaam en korte stukken rijden. Ook omdat die in dit soort situaties de hoogste terugwinning heeft! Naast de aantrekkelijke actieradius, heeft deze auto een uiterst praktische laadbak. Ideaal voor Eurotank waar deze auto’s 24/7 worden gebruikt.

Na vandaag 4 geleverd te hebben, zal er rond augustus wederom 2 worden afgeleverd! Hierover later meer. Houd onze socials in de gaten op het gebied van zakelijk, duurzaamheid en milieu.

HomeNissanNieuwsEurotank gaat wederom voor Duurzaamheid, 4 nieuwe Townstars!