Energieker, imposanter & stijlvoller dan ooit tevoren! 4 september 2019

DE NISSAN JUKE 2019

  • Sportief Coupé Crossover design, meer ruimte en een stijlvoller, moderner interieur
  • De nieuwste technologie, waaronder de Nissan Pro Pilot & NissanConnect infotainment met wifihotspot en smartphone-integratie. Kortom, alles wat het leven van onze bestuurders makkelijker en veiliger maakt!
  • DIG-T turbobenzinemotor met 86 kW (117 pk) voor een nog betere prestatie, maar ook minder verbruik en meer verfijning.

Bijna 10 jaar na het succes van de Juke met zijn onderscheidende design en nadruk op rijplezier van onze bestuurders, brengt Nissan u de volgende generatie van de Juke. Klaar om de wereld opnieuw te veroveren, maar dan nu met een nog energieker, Imposanter en stijlvoller Juke dan ooit tevoren! Met een vernieuwde segment aan rijplezier brengt de Juke nu rijden op een nieuw en hoger niveau dan zijn voorganger!

Dat de Juke een succes was heeft wel gebleken in zijn voorgaande jaren, waarbij er miljoenen exemplaren zijn verkocht in verschillende steden. Deze nieuwe Juke is speciaal ontwikkeld voor de Europese consument die aan het crossover-segment veel waarde hecht aan de interieur, exterieur, technologie, prestaties en gebruiksgemak.

De nieuwe Nissan Juke  staat nu op u te wachten bij ons in de showroom. Bekijk onze aanbod via deze link.

 

HomeNissanNieuwsEnergieker, imposanter & stijlvoller dan ooit tevoren!