De Nissan Ariya 23 juli 2020

Ready Or Not Here He Comes!

Eind 2021 komt de Nissan Ariya het elektronisch segment van Nissan versterken. De Ariya straalt de zuiverste uitdrukking van het Intelligent Mobility system van Nissan uit. De Ariya biedt meer vermogen, autonomie en stijl!

Futuristisch design

De Ariya laat de nieuwe visie van Nissan stralen. Net als de Nissan Leaf straalt de Ariya een stoer exterieur om niet in te leveren op comfort en efficientie. Smalle LED-koplampen wijzen ‘s nachts u de weg en zijn overdag ontzichtbaar! De finishing touch? Een nieuwe verlichte front badge!

Nissan ARIYA tegen witte achtergrond

Het is geen cockpit, maar leefruimte

Ariya laat de toekomst zien van de autowereld. Ariya biedt een ruime auto om te ademen en te ontspannen in een verassend breed ontwerp. ”U kunt bovendien de middenconsole nog iets verder naar achteren schuiven. De vlakke vloer draagt bij aan het vrije gevoel terwijl de zachte verlichting een serene sfeer creëert”.

Onverwachte sensatie

2 elektra motoren, e-4ORCE vierwielaandrijving, onmiddelijke acceleratie en een vermogen aan alle 4 de wielen waar nodig is! Vermogen dat de tractie, het comfort en het bochtenwerk in elk weersomstandigen uitzienbaar verbeterd.

Rijden op uw manier

U voelt zich meer op uw gemak. Technologieën voor rijondersteuning bieden u een helpende hand wanneer u dat nodig heeft. Filerijden? Geen probleem. Krappe parkeerplek? ARIYA regelt het wel.

Benieuwd naar de nieuwe Nissan Ariya? Bekijk hem nu via de officiele link

HomeNissanNieuwsDe Nissan Ariya