De Nieuwe Nissan Qashqai Roadshow 11 maart 2021

Aanschouwt u straks als een van de allereerste

de vernieuwde Nissan Qashqai?

 

Kunt u ook niet wachten op deze 3de generatie van de Nissan Qashqai? En wilt u graag deze energieke SUV met eigen ogen zien? Dat kan! Speciaal voor de Nissan Qashqai liefhebbers, zal deze vernieuwde SUV bij ons in de showroom staan op 16 & 17 april! Onze klanten krijgen hierbij de mogelijkheid om 20min plaats te nemen in de cockpit van de vernieuwde Nissan Qashqai.

Meld u nu aan en word een van de uitverkorene die mag instappen voor 20min in de nieuwe Nissan Qashqai! Zien wij u binnenkort bij ons in de showroom?

Meld u hier aan!

Wij willen graag iedereen de ruimte en gelegenheid bieden om de gloednieuwe Ariya te ontdekken. Wij raden u dan ook aan om van te voren een dag met een van onze verkopers af te spreken. Wij heten u van harte welkom op 15, 16 of 17 februari tijdens de Nissan Ariya Roadshow!
  • Let op: datum is onder voorbehoud!

*Om plaats te nemen in de nieuwe Nissan Qashqai moet vooraf een afspraak ingepland worden! Met een aanmelding heeft u echter nog geen zekerheid op een plek tijdens de nieuwe nissan qashqai roadshow op 16 of 17 april. Wij hanteren hierbij de regeling ”wie het eerst komt, die het eerst maalt. Na de door u ingevulde aanmelding aan ons verstuurd te hebben, zal er contact met u opgenomen worden of uw afspraak mogelijk is. Wij hebben te maken met de door het RIVM opgestelde richtlijnen, maar willen daarentegen ook iedereen de kans bieden om deze nieuwe SUV te bewonderen. Daarom zal hiervoor strikt 20min per afspraak gereserveerd worden. Let op: de afspraak houdt geen proefrit in! Na deze 20min zal er nog ruimte zijn voor meer informatie en evt. vragen. Wij vragen u daarom bijtijds aanwezig te zijn!
HomeNissanNieuwsDe Nieuwe Nissan Qashqai Roadshow