De Nissan NV250 28 december 2019

Nissan NV250: veelzijdige, compacte bedrijfswagen

  • Uitgebreid aanbod met drie motoren en talrijke ombouwvarianten
  • Standaard met unieke garantietermijn van 5 jaar of 160.000 km
  • Bij ons in de showroom

De nieuwe NV250. Het betreft een nieuwe, compacte en veelzijdige bedrijfswagen die standaard geleverd wordt met Nissan Intelligent Mobility technologie en een garantietermijn van vijf jaar of 160.000 km, uniek in de bedrijfswagensbranche!

Nissan levert de nieuwe NV250 met keuze uit drie motorvarianten, verschillende interieurindelingen, twee lengtevarianten en een uitgebreide reeks ombouwvarianten. De NV250 is leverbaar als gesloten bestelwagen en personenauto (Combi). Het model is vanaf september te koop in heel Europa.

Bijzondere kenmerken van de Nissan NV250:

–           Laadvermogen tot 800 kg.

–           Voldoet aan emissienorm Euro 6d-Temp.

–           Laag brandstofverbruik zorgt voor gunstige kosten.

–           Meer gebruiksmogelijkheden dankzij uitgebreid aanbod van ombouwmogelijkheden, zoals betimmering in de laadruimte, toegang voor rolstoelgebruikers of ingebouwde koelunits.

–           Nissan Intelligent Mobility technologie zoals Hill Start Assist en Extended Grip.

–           Standaard met unieke garantietermijn van vijf jaar of 160.000 km.

 

Paolo D’Ettore, Light Commercial Vehicles Director bij Nissan Europe: “De nieuwe Nissan NV250 is de ideale compacte bestelwagen voor ondernemingen met grote ambities. Dankzij de ruime keuze aan varianten kunnen onze klanten altijd de uitvoering kiezen die bij hen past. De NV250 maakt het bedrijven mogelijk om flexibeler te leveren én biedt ook meer mogelijkheden voor vrijetijdsgebruik.”

De bestelwagen is beschikbaar in twee lengtevarianten (L1 en L2) Tevens is de laadruimte flexibel in te delen dankzij het verplaatsbare tussenschot. De personenwagenuitvoering Combi is alleen beschikbaar in de lengtevariant L1 en biedt plaats aan vijf personen inclusief bagageruimte.

De Nissan NV250 wordt aangedreven door een efficiënte 1,5-liter dieselmotor die ontwikkeld is met alle expertise binnen de alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi. Daarbij is er keuze uit drie vermogensvarianten met 59, 70 en 85 kW.

Benieuwd naar deze auto? Maar heeft u toch meer informatie hierover nodig? Vraag hier een proefrit aan en kom in contact met een van onze verkopers!

Graag tot ziens, bij AutoBrockhoff!

HomeNissanNieuwsDe Nissan NV250