De Geheel Nieuwe Nissan Ariya Roadshow 8 februari 2022

Wilt u als een van de allereerste oog in oog komen te staan met de geheel nieuwe Nissan Ariya? Dan is nu uw kans! Op 15, 16 & 17 februari organiseert Nissan & AutoBrockhoff de Nissan Ariya Roadshow, waarbij u een exclusieve preview krijgt van deze 100% elektrische SUV! Waar wacht u nog op? Meld u nu aan!

De Nissan Ariya

De Ariya is de nieuwste & zuiverste uitdrukking van Intelligente Mobiliteit van Nissan. Een kracht om het vermogen binnenin te ontsluiten. U. Ik. Wij allemaal. Met meer vermogen, autonomie en stijl.

ARIYA is de adembenemende nieuwe belichaming van de nieuwe visie van Nissan. Een enkele horizontale lijn vervangt een wirwar aan contouren. Smalle LED-koplampen verlichten ‘s nachts uw weg en zijn overdag onzichtbaar. De finishing touch? Een nieuwe verlichte badge!

Onverwachte sensatie
De ariya zero-emission EV-technologie zet een nieuwe standaard met krachtige soepele acceleratie die wordt geleverd door nauwkeurige motorregeling. Ariya zal voldoen aan uiteenlopende klantbehoeftes en actieradiussen met 4 aandrijflijnconfiguraties.

 

 

 

Meld u hier aan!

Wij willen graag iedereen de ruimte en gelegenheid bieden om de gloednieuwe Ariya te ontdekken. Wij raden u dan ook aan om van te voren een dag met een van onze verkopers af te spreken. Wij heten u van harte welkom op 15, 16 of 17 februari tijdens de Nissan Ariya Roadshow!
  • Let op: datum is onder voorbehoud!

HomeNissanNieuwsDe Geheel Nieuwe Nissan Ariya Roadshow