Blijf op de hoogte van de Nissan Ariya! 20 augustus 2021

Een nieuw tijdperk

 

Nissan Ariya

OVERZICHT

Een wonderbaarlijke kracht

Vanaf het najaar van 2021 is de nieuwe elektrische crossover van Nissan te bestellen. Het is de zuiverste uitdrukking van Intelligente Mobiliteit van Nissan. Een kracht om het vermogen binnenin te ontsluiten. U. Ik. Wij allemaal. Met meer vermogen, autonomie en stijl.

DESIGN

Futuristisch design

ARIYA is de adembenemende nieuwe belichaming van de nieuwe visie van Nissan. Een enkele horizontale lijn vervangt een wirwar aan contouren. Smalle LED-koplampen verlichten ‘s nachts uw weg en zijn overdag onzichtbaar. De finishing touch? Een nieuwe verlichte badge.

INTERIEURRUIMTE

Het is geen cockpit, maar leefruimte

Stap in. ARIYA biedt u de ruimte om te ademen en ontspannen in een verrassend open ontwerp. U kunt bovendien de middenconsole nog iets verder naar achteren schuiven. De vlakke vloer draagt bij aan het vrije gevoel terwijl de zachte verlichting een serene sfeer creëert(¹).

VIRTUELE AUTO

Ervaar een nieuwe manier van rijden

Breng een dag door in het leven van de Nissan ARIYA. Beleef de opwinding en het vertrouwde gevoel van controle.

EV-PRESTATIES

Onverwachte sensatie

Met twee elektromotoren levert ARIYA e-4ORCE vierwielaandrijving onmiddellijke acceleratie, met vermogen aan alle vier de wielen waar nodig. Vermogen dat de tractie, het comfort en het bochtenwerk in alle weersomstandigheden verbetert, terwijl e-Pedal alles leuk maakt.

 

RIJONDERSTEUNING

Rijden op uw manier

U voelt zich meer op uw gemak. Technologieën voor rijondersteuning bieden u een helpende hand wanneer u dat nodig heeft. Filerijden? Geen probleem. Krappe parkeerplek? ARIYA regelt het wel.

 

Ik blijf graag op de hoogte!

HomeNissanNieuwsBlijf op de hoogte van de Nissan Ariya!