Qashqai N-Connecta + Glass DCT

Nissan Qashqai N-Connecta + Glass DCT

De nieuwe Nissan QASHQAI combineert het beste van twee werelden. Zowel off-road als op de weg is deze auto volledig in zijn element. Deze QASHQAI biedt pure kracht, zonder in te leveren op efficiëntie, comfort of controle. Wanneer u kiest voor de Nissan QASHQAI kiest u voor een auto met zeer veel ruimte, standaard veel opties, een hoge zit met perfect zicht over de weg en een krachtige maar toch zeer zuinige aandrijving.

De nieuwe Nissan Qashqai is standaard al rijk uitgevoerd met vele gewenste opties, maar de Nissan Qashqai N-Connecta + Glass uitvoering biedt u nog veel meer! AutoBrockhoff biedt zes voorraad modellen rijklaar aan met een hoge korting. De Qashqai Tekna uitvoeringen zijn in verschillende kleuren leverbaar en staan voor u klaar in onze showroom! Wees er wel snel bij, want op is op!

Benieuwd wat uw huidige auto waard is al inruil op deze auto? Of heeft u niets in te ruilen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot het aanschaffen of leasen van deze auto? Kom dan vrijblijvend bij ons langs en ontdek de auto tijdens een proefrit. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of kunt u gratis een offerte aanvragen.

Naast de Qashqai N-Connecta + Glass DCT, biedt AutoBrockhoff u ook de Qashqai Acenta DIG-T 160 DCT! Dit model is incl. automaat, 5 jaar gratis garantie en tot wel €1.250 VOORDEEL! Geintresseerd in onze actie? Bel gerust en vraag een van onze verkopers naar deze actie! (Actie geldig t/m 31 oktober 2019)

Standaard voorzien van o.a.

  • Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
  • PROPILOT of DRIVE ASSIST (2)
  • Intelligente Parkeerassisent (IPA)
  • Zilverkleurige dakrails
  • Reservewiel (niet in combinatie met optie BOSE)
  • NISSAN SAFETY SHIELD
  • Achteruitrijcamera
  • Chassis Control System
  • Auto hold functie
Van
€ 39.740,-
Nu voor
€ 32.190,-
Gratis offerte
Disclaimer

© 2019 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode tot en met 01/09/2019 met uiterste registratiedatum van 30/09/2019 en deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan NL.
De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de actiemodellen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Gecombineerd verbruik Nissan-gamma: 3,8-5,8 l/100 km, resp. 26,3-17,2 km/l. CO2-uitstoot variërend van 95 gr/km tot 129 gr/km. Actie m.b.t. de Qashqai DCT Acenta (geschreven bij informatie voertuig) in bijschrijving is alleen geldig voor loyale Nissan klanten, en alleen geldig op de Nissan Qashqai met DCT Acenta!

HomeNissanActiesQashqai N-Connecta + Glass DCT