Van
€ 34.285,-
Nu voor
€ 29.285,-
Private lease
€ 399,-

Nissan Qashqai Access Edition

Qashqai Access Edition

De Qashqai is een welverkochte auto, die bij menig mens een glimlach op zijn of haar gezicht tovert. De auto straalt kracht uit zonder in te leveren op efficiëntie, comfort of controle. Wanneer u kiest voor een Qashqai, kiest u voor ruimte, een hoge zit met perfecte zicht over de weg en een krachtige maar toch ook zeer zuinige aandrijving.

Rijdt u graag een nieuwe Nissan, maar houdt u uw spaargeld liever in uw zak? Dan is financieren iets voor u. Voor een vast bedrag per maand inclusief 5 jaar garantie, onderhoud en pechhulp rijdt u een nieuwe Nissan. Aan het einde van de financiering is de auto volledig uw eigendom. Let op: Geld lenen kost geld!

Benieuwd wat uw huidige auto waard is al inruil op deze auto? Of heeft u niets in te ruilen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot het aanschaffen of leasen van deze auto? Kom dan vrijblijvend bij ons langs en ontdek de auto tijdens een proefrit. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of kunt u gratis een offerte aanvragen!

Standaard voorzien van o.a.

 • Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS)
 • ABS/EBD/ESP
 • Cruise Control en snelheidsbegrenzer
 • Elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels
 • Regensensor
 • Automatisch in- en uitschakelende koplampen
 • Audiosysteem met CD-speler, USB-aansluiting, 6 luidsprekers
 • Elektronische handrem
 • Cruise control en snelheidsbegrenzer
 • Achteruitrijcamera
 • Gescheiden klimaat beheersing 2-zones
 • Nissan Connect infotainmentsysteem met apple carplay & android auto
 • elektrische verstelbare, verwarmbare en inklapbare buiten spiegels
Van
€ 34.285,-
Nu voor
€ 29.285,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 399,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

© 2020 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode tot en met 31/06/2021. En deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden.

- De genoemde tot wel kortingsprijs is incl. Gratis 5 jaar onderhoud en 5 jaar garantie t.w.v. 2350,-

Maandprijs van 219 is volgens onderstaand rekenvoorbeeld QASHQAI DIG-T 140 ACENTA

Fictieve Aanschafwaarde Aanbetaling Totaal kredietbedrag Looptijd in maanden Slottermijn Jaarlijkse kosten % Totaal te betalen bedrag Maandlast
QASHQAI DIG-T 140 ACENTA € 27.100 € 9.309 € 17.791 60 € 6.638,94 2.9% € 17.791 € 218,94
(2) Het in het rekenvoorbeeld benoemde Nissan All-Inclusive maandbedrag is gebaseerd op het model, 48 maanden financiering, 29% aanbetalingen en 20% slottermijn. De maximale kilometrages van de servicecontracten verschillen per model, vraag uw dealer naar de details. Minimaal te financieren bedrag € 5000, geen maximum te financieren bedrag met een maximum looptijd van 48 maanden. Jaarlijks kostenpercentage 2,9% Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Actie is uitsluitend geldig op nieuwe klantorders. Ga voor de actievoorwaarden naar nissan.nl. Rentewijzigingen, typfouten voorbehouden.

Private Lease
* Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijzen o.b.v. Nissan Qashqai Access Edition, 60 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.
Private Lease

HomeNissanActiesNissan Qashqai Access Edition