De Nissan NV400

DE RUIME EN PRAKTISCHE NISSAN BEDRIJFSWAGEN
De Nissan NV400 is een erg ruime en praktische bedrijfswagen. Hij is verkrijgbaar in vele varianten en uitvoeringen. Zo is de Nissan NV400 leverbaar als VAN, COMBI (voor personenvervoer) en chassis (enkele en dubbele cabine). Ook is de NV400 te bestellen in diverse hoogtes en lengtes zoals L1H1 en L2H2.

Naar wat voor soort bedrijfswagen u ook op zoek bent, bij VKV Nissan vindt u deze. De Nissan NV400 is zelfs de meest veelzijdige bedrijfswagen die u kunt kiezen. Denk alleen maar aan de vele keuzes die u heeft in maten en uitvoeringen. Alle Nissan bedrijfswagens (en dus ook de Nissan NV400) worden standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie, 12 jaar anti-roestgarantie, 3 jaar lakgarantie en de NV400 heeft een onderhoudsinterval van 40.000 kilometer. De Nissan NV400 is voorzien van efficiënte motoren die het verbruik en de uitstoot minimaliseren. Zo is deze Nissan bedrijfswagen op alle gebieden een goede investering.

Benieuwd wat uw huidige auto waard is al inruil op deze auto? Of heeft u niets in te ruilen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot het aanschaffen of leasen van deze auto? Kom dan vrijblijvend bij ons langs en ontdek de auto tijdens een proefrit. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of kunt u gratis een offerte aanvragen!

Standaard voorzien van o.a.

  • De vanaf prijs is op basis van een 2.3DCI 110pk ACENTA L1H1 2800 FWD met een Solid White of Red lak en is exclusief de BTW.
  • Vraag een van onze verkopers voor meer informatie omtrent uw wensen.
Van
€ 24.550,-
Nu voor
€ 17.460,-
Gratis offerte
HomeNissanNissan NV400