Nissan NV400

De Nissan NV400

DE RUIME EN PRAKTISCHE NISSAN BEDRIJFSWAGEN
De Nissan NV400 is een erg ruime en praktische bedrijfswagen. Hij is verkrijgbaar in vele varianten en uitvoeringen. Zo is de Nissan NV400 leverbaar als VAN, COMBI (voor personenvervoer) en chassis (enkele en dubbele cabine). Ook is de NV400 te bestellen in diverse hoogtes en lengtes zoals L1H1 en L2H2.

Naar wat voor soort bedrijfswagen u ook op zoek bent, bij VKV Nissan vindt u deze. De Nissan NV400 is zelfs de meest veelzijdige bedrijfswagen die u kunt kiezen. Denk alleen maar aan de vele keuzes die u heeft in maten en uitvoeringen. Alle Nissan bedrijfswagens (en dus ook de Nissan NV400) worden standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie, 12 jaar anti-roestgarantie, 3 jaar lakgarantie en de NV400 heeft een onderhoudsinterval van 40.000 kilometer. De Nissan NV400 is voorzien van efficiënte motoren die het verbruik en de uitstoot minimaliseren. Zo is deze Nissan bedrijfswagen op alle gebieden een goede investering.

Benieuwd wat uw huidige auto waard is al inruil op deze auto? Of heeft u niets in te ruilen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot het aanschaffen of leasen van deze auto? Kom dan vrijblijvend bij ons langs en ontdek de auto tijdens een proefrit. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of kunt u gratis een offerte aanvragen!


Standaard voorzien van o.a.

  • De vanaf prijs is op basis van een 2.3DCI 110pk ACENTA L1H1 2800 FWD met een Solid White of Red lak en is exclusief de BTW.
  • Vraag een van onze verkopers voor meer informatie omtrent uw wensen.
Van
€ 24.550,-
Nu voor
€ 17.460,-
Gratis offerte
Disclaimer

© 2019 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode tot en met 31/12/2019 Deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan NL.
De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de actiemodellen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Gecombineerd verbruik Nissan-gamma: 3,8-5,8 l/100 km, resp. 26,3-17,2 km/l. CO2-uitstoot variërend van 95 gr/km tot 129 gr/km.

HomeNissanActiesNissan NV400