Nissan NV300

De Nissan NV300

KLAAR ELKE KLUS MET GEMAK
De Nissan NV300 is de nieuwste bedrijfswagen van Nissan vervangt de Primastar in het gamma tussen de compactere NV200 en de grotere NV400.

De Nissan NV300 is is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. De Van, Crew en Combi. Iedere uitvoering van de NV300 heeft andere opties, maar ze bieden allemaal flexibiliteit en veel voordelen zoals; lage verbruikskosten, veel laadruimte en geavanceerde functies.

NISSAN NV300 IN DETAIL
Het flexibele karakter van de Nissan NV300 wordt onderstreept door de keuze uit meerdere lengte- en hoogtevarianten. Vier voor de NV300 gesloten cabine (L1H1, L1H2, L2H1 en L2H2), twee voor de zespersoons personenbus (L1H1, L2H1) plus de platform cabine (L2H1). Voor extra flexibiliteit bestaan tevens diverse mogelijkheden voor de toegankelijkheid van de laadruimte (schuifdeuren, achterdeuren, achterklep, met of zonder glas, etc.). De NV300 Combi (L1H1 en L2H1) is geschikt voor personenvervoer voor maximaal negen inzittenden een bagagecapaciteit van 550 tot aan 890 liter afhankelijk van de uitvoering.

Benieuwd wat uw huidige auto waard is al inruil op deze auto? Of heeft u niets in te ruilen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot het aanschaffen of leasen van deze auto? Kom dan vrijblijvend bij ons langs en ontdek de auto tijdens een proefrit. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of kunt u gratis een offerte aanvragen!


Standaard voorzien van o.a.

  • De vanaf prijs is op basis van een 1.6DCI 120pk Acenta L1H1 2700 met een Solid White of Red lak en is exclusief de BTW.
  • Vraag een van onze verkopers voor meer informatie omtrent uw wensen.
Van
€ 24.000,-
Nu voor
€ 17.130,-
Gratis offerte
Disclaimer

© 2019 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode tot en met 30/09/2019. Deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan NL.
De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de actiemodellen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Gecombineerd verbruik Nissan-gamma: 3,8-5,8 l/100 km, resp. 26,3-17,2 km/l. CO2-uitstoot variërend van 95 gr/km tot 129 gr/km.

HomeNissanActiesNissan NV300