Nissan NV200

De Nissan NV200

DE COMPACTE BEDRIJFSWAGEN VAN NISSAN

De Nissan NV200 is een compacte bedrijfswagen met volop laadruimte en uitstekende specificaties. De Nissan NV200 is ontworpen om te rijden. Ondanks zijn op het oog compacte uiterlijk kent de NV200 volop laadruimte. Dit komt door ongekende ruimtebesparende eigenschappen. Daarnaast is de bedrijfswagen van de Japanse autofabrikant uitgerust met diverse innovaties zoals een slim navigatiesysteem.

Het ontwerp van de nieuwe range van de Nissan NV200 is volledig aangepast. Een compacte bus met een groot vermogen om zich aan te passen is een enorm voordeel. De bedrijfswagen biedt u dankzij zijn slimme ontwerp eindeloze mogelijkheden. Ook het interieur is uitgerust met intelligente opties waardoor u gemakkelijker kunt werken. Vele opbergplekken en een volledig geïntegreerd navigatie- en entertainmentsysteem genaamd Nissan Connect maken dit model zeer aantrekkelijk. Met zijn gunstige afmetingen is de Nissan NV200 eenvoudiger te parkeren en door een hoge zit beschikt u over een uitstekend overzicht. De rijeigenschappen van deze bedrijfswagen maken hem gunstig, ook voor stedelijke omstandigheden.

De Nissan NV200 beschikt over volop laadruimte, werkelijk ongekend voor zijn klasse. Met diverse eigenschappen die ruimte opleveren en interne afmetingen vergroten. Hierdoor kent deze lichte bedrijfswagen maar liefst 4,2 kubieke meter laadvolume.

Benieuwd wat uw huidige auto waard is al inruil op deze auto? Of heeft u niets in te ruilen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot het aanschaffen of leasen van deze auto? Kom dan vrijblijvend bij ons langs en ontdek de auto tijdens een proefrit. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of kunt u gratis een offerte aanvragen!

Standaard voorzien van o.a.

  • De prijs is exclusief de BTW
  • Solid White lak
  • 1.5DCI 90pk Optima.
  • Visibility pack
  • Vijf jaar en/of 160.000km fabrieksgarantie
  • Cruise control en speedlimiter
  • Airco
  • Elektrische ramen en elektrische spiegels
  • Radio/CD/USB met Bluetooth
Van
€ 19.000,-
Nu voor
€ 13.450,-
Gratis offerte
Disclaimer

© 2020 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode tot en met 31/03/2020 Deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan NL.
De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de actiemodellen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Gecombineerd verbruik Nissan-gamma: 3,8-5,8 l/100 km, resp. 26,3-17,2 km/l. CO2-uitstoot variërend van 95 gr/km tot 129 gr/km.

HomeNissanActiesNissan NV200