Championsdeal Private Lease!
U rijdt al vanaf €269,-

Nissan MICRA Private lease

Nissan MICRA Private lease

Met ruim 7 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, staat de vijfde generatie MICRA nu in de startblokken om de wereld opnieuw te veroveren. De nieuwe Nissan MICRA is langer, breder en lager dan ooit tevoren. Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur, toonaangevende technologie in zijn klasse en uitstekende behendigheid tijdens iedere rit, biedt de nieuwe mini-hatchback van Nissan een inspirerende rijervaring.

De nieuwe Nissan Micra is standaard al rijk uitgevoerd met vele gewenste opties, maar de Nissan Micra N-WAY uitvoering biedt u nog veel meer! AutoBrockhoff biedt meerdere voorraad modellen rijklaar aan met een scherpe prijs. De Micra N-WAY uitvoeringen zijn in verschillende kleuren leverbaar en staan voor u klaar in onze showroom! Wees er wel snel bij, want op is op!

Interesse in Private Lease? Kom dan vrijblijvend bij ons langs en ontdek de auto tijdens een proefrit. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of kunt u gratis een offerte aanvragen!


Standaard voorzien van o.a.

 • Micra Acenta 100pk
 • Lease bedrag gebasseerd op 10.000 km per jaar en 60 maanden looptijd
 • Wijzigingen in looptijd en kilometers is mogelijk, neem contact op met een van onze verkopers
 • Inclusief WA + Casco verzekering
 • Inclusief Personen Ongevallen Inzittende verzekering
 • Inclusief reparatie, onderhoud en banden
 • Inclusief Nissan pechhulp
 • Inclusief motorrijtuigenbelasting
 • Inclusief vervangend vervoer na 48 uur
 • Private lease is excl: Tanken
 • Ontspannen autorijden, weten wat je per maand kwijt bent aan jouw auto
Liever private lease?
€ 269,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

© 2019 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode tot en met 31/06/2019 met uiterste registratiedatum van 31/06/2019 en deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan NL.
De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de actiemodellen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Gecombineerd verbruik Nissan-gamma: 3,8-5,8 l/100 km, resp. 26,3-17,2 km/l. CO2-uitstoot variërend van 95 gr/km tot 129 gr/km.

HomeNissanActiesNissan MICRA Private lease