Nissan MICRA N-WAY

Nissan MICRA N-WAY

Met ruim 7 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, staat de vijfde generatie MICRA nu in de startblokken om de wereld opnieuw te veroveren. De nieuwe Nissan MICRA is langer, breder en lager dan ooit tevoren. Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur, toonaangevende technologie in zijn klasse en uitstekende behendigheid tijdens iedere rit, biedt de nieuwe mini-hatchback van Nissan een inspirerende rijervaring.

De nieuwe Nissan Micra is standaard al rijk uitgevoerd met vele gewenste opties, maar de Nissan Micra N-WAY uitvoering biedt u nog veel meer! AutoBrockhoff biedt 3 voorraad modellen rijklaar aan met een hoge korting. De Micra N-WAY uitvoeringen zijn in Enigma Black en Gunmetal Grey kleuren leverbaar en staan voor u klaar in onze showroom! Wees er wel snel bij, want op is op!

Benieuwd wat uw huidige auto waard is al inruil op deze auto? Of heeft u niets in te ruilen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot het aanschaffen of leasen van deze auto? Kom dan vrijblijvend bij ons langs en ontdek de auto tijdens een proefrit. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of kunt u gratis een offerte aanvragen!

Standaard voorzien van o.a.

  • Een 0.9 turbo motor met 90pk
  • Hill Start Assist
  • Sportief en fris design, zuinig en wendbaar in zijn gebruik
  • Stop / Start systeem
  • Keyless entry + Keyless starten
  • DAB+ radio met USB en Bluetooth aansluiting
  • Cruise control + speedlimiter
  • Bandenspanning sensoren
  • Automatische verlichting
  • High-Beam Assist, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition, Intelligent Emergency Braking met voetganger herkenning
Van
€ 21.590,-
Nu voor
€ 17.450,-
Gratis offerte
Disclaimer

© 2020 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Deze acties zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Afleverpakket en brandstof zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan NL. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Actie geldig tot de voorraad strekt!

HomeNissanActiesNissan MICRA N-WAY