Tot wel €3000,- korting
Pak deze kans!
Van
€ 35.275,-
Nu rijklaar
€ 32.275,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Nissan Leaf

Nissan Leaf Business Executive

De Nissan Leaf is de perfecte keuze voor milieubewuste rijders. Dankzij de elektrische aandrijving en innovatieve technologieën is deze auto een toekomstgerichte keuze voor dagelijks gebruik.

Het opladen van de Nissan LEAF begint al voordat u de stekker heeft aangesloten. Wanneer u afremt om bij de laadpaal te stoppen, regenereert u energie die in de batterij wordt opgeslagen. Verder is opladen ontzettend simpel: stekker aansluiten, opladen starten en klaar.

Bepaalde Nissan LEAF modellen zijn uitgerust met tal van intelligente rijtechnologieën, waaronder e-Pedal™ en ProPILOT Assist, en biedt u een dynamische rijervaring vol comfort en sensatie. De 100% elektrische Nissan LEAF is dan ook de perfecte belichaming van Nissan Intelligent Mobility.

Benieuwd wat uw huidige auto waard is al inruil op deze auto? Of heeft u niets in te ruilen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot het aanschaffen of leasen van deze auto? Kom dan vrijblijvend bij ons langs en ontdek de auto tijdens een proefrit. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of kunt u gratis een offerte aanvragen!

Nissan Leaf

  • On board lader 6.6kw
  • Lane Departure Warning
  • Intelligent Cruise Control
  • 17'' lichtmetalen velgen
  • Parkeersensoren voor/achter
  • Follow-Me-Home verlichting
  • BOSE Geluidsinstallatie
  • Elektronische Handrem
Van
€ 35.275,-
Nu rijklaar
€ 32.275,-
Aanvraag
Disclaimer

© 2023 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders tot wanneer deze actie is veranderd. Deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Prijs o.b.v. Leaf Business Executive 39kWh met €5.000 korting.

HomeNissanActiesNissan Leaf