Nu tot wel €8.000,- korting
Voorraadmodellen!
VANAF
€ 28.885,-
Private lease
€ 359,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Nissan LEAF (40KWH) Diverse Uitvoeringen

De Nissan Leaf N-Connecta

Met de nieuwe Nissan LEAF wordt rijden in deze best verkochte elektrische auto wel heel aantrekkelijk. De nieuwe Nissan LEAF staat gelijk aan 100% elektrisch rijden. Rijd tot 270 kilometer op de nieuwe 40 KWH-batterij én geniet van 214 pk-vermogen. U laadt uw auto al op in 14 uur bij 16 ampère óf 7 uur bij 32 ampère. Daarnaast heeft de nieuwe Nissan Leaf de mogelijkheid tot snelladen, waarmee de Leaf binnen 40 minuten weer tot 80% is opgeladen.

De nieuwe Nissan LEAF is standaard al rijk uitgevoerd met vele gewenste opties, maar de Nissan Leaf N-Connecta en Tekna uitvoering biedt u nog veel meer! AutoBrockhoff biedt 7 voorraad modellen rijklaar aan. De LEAF N-Connecta en Tekna uitvoeringen zijn in verschillende kleuren leverbaar en staan voor u klaar in onze showroom!

Benieuwd wat uw huidige auto waard is al inruil op deze auto? Bij ons bieden wij een loyaliteit aanbod tot wel €500,-. Heeft u niets in te ruilen? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot het aanschaffen of leasen van deze auto? Kom dan vrijblijvend bij ons langs en ontdek de auto tijdens een proefrit. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of kunt u gratis een offerte aanvragen!

Ook uit voorraad leverbaar de Leaf 40kWh. Vanaf €36.885,- voor €28.885,- en profiteer van €8.000,- korting.

Standaard voorzien van o.a.

 • CHadeMO snellaadaansluiting tot 100Kw (uitsluitend op de e+ 62kWh)
 • Elektromechanisch vergrendeling van de laadkabel
 • Laadklep van afstand openen met Intelligent Key
 • Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS)
 • Lane Departure Warning
 • Blind Spot Warning
 • Intelligent Emergency Braking
 • Intelligent Cruise Control
 • E-Pedal
 • Moving Object Detection
 • 360graden zicht met 4 camera's (voor-/zij-, acterkant
 • Verwarmbare voorstoelen & achterbank
 • Parkeersensoren (voor/achter)
 • Bose Premium Audiosysteem (*Uitvoering Leaf Tekna, extra t.o.v. N-Connecta)
 • Elektronische handrem (*Uitvoering Leaf Tekna, extra t.o.v. N-Connecta)
 • ProPILOT: All Around Driving Support System (*Uitvoering Leaf Tekna, extra t.o.v. N-Connecta)
VANAF
€ 28.885,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 359,- p/mnd
Disclaimer

De Nissan LEAF is ontworpen om u te ondersteunen tijdens de ritten die u in het dagelijks leven het vaakst maakt. De auto is uitgerust met oplaadbeveiligingsfuncties die de batterij beschermen als er binnen korte tijd meerdere malen snelle laadbeurten worden uitgevoerd. Meermaals achter elkaar snelladen, kan langer duren als door de batterijtemperatuur het beveiligingsmechanisme voor de batterij in werking wordt gesteld.

© 2022 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode tot en met 31/01/2022 en deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan NL.
De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de actiemodellen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Gecombineerd verbruik Nissan-gamma: 3,8-5,8 l/100 km, resp. 26,3-17,2 km/l. CO2-uitstoot variërend van 95 gr/km tot 129 gr/km.

- De genoemde tot wel voordeel is incl. €4.000,- voorraadvoordeel + €1.000,- inruilpremie + €1.250,- accessoire korting.

HomeNissanActiesNissan LEAF (40KWH) Diverse Uitvoeringen