De Nissan Juke

De Nissan JUKE is geen gewone crossover. De JUKE is een compacte crossover met een sportieve uitstraling, die gemaakt is voor heerlijke ritten op de weg. Met achterlichten die zijn geïnspireerd op de krachtige 370Z van Nissan, een strak vormgegeven motorkap en gespierde lijnen is dit absoluut geen alledaagse auto. Het combineert de uitstraling van een 2-deurs sportauto met het praktische gemak van een 4-deurs SUV. De Nissan JUKE biedt het beste van beide werelden. De Nissan JUKE is namelijk zowel geschikt voor in de stad als voor een rit door de bergen. Vanaf nu komt u echt overal met veel plezier.

De nieuwe Nissan Juke is standaard al rijk uitgevoerd met vele gewenste opties, maar de Nissan Juke Acenta, N-Connecta en Tekna uitvoering biedt u nog veel meer! De Juke's zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar en staan voor u klaar in onze showroom! Wees er wel snel bij, want op is op!

Benieuwd wat uw huidige auto waard is al inruil op deze auto? Of heeft u niets in te ruilen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot het aanschaffen of leasen van deze auto? Kom dan vrijblijvend bij ons langs en ontdek de auto tijdens een proefrit. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of kunt u gratis een offerte aanvragen!

Standaard voorzien van o.a.

  • De vanaf prijs is op basis van een hangeschakelde Nissan Juke N-Connecta met een metallic lak
Van
€ 28.140,-
Nu voor
€ 24.950,-
Gratis offerte
HomeNissanNissan JUKE