Ontdek deze unieke uitvoering
Nog slechts 2 op voorraad!

Nissan Juke Enigma

De Nissan Juke Enigma

Gestroomlijnd, duister, mysterieus. De looks van de Nissan JUKE Enigma dwingen respect af. Het is overduidelijk een Nissan, met kenmerkende details zoals de V-vormige grille, strakke, sportieve lijnen en boemerangvormige achterlichten. Tel daar nog eens de unieke designdetails van de Enigma bij op en u heeft een auto die overdag en ‘s nachts de show steelt.

Dat de Juke een succes was heeft wel gebleken in zijn voorgaande jaren, waarbij er miljoenen exemplaren zijn verkocht in verschillende steden. Deze nieuwe Juke is speciaal ontwikkeld voor de Europese consument die aan het crossover-segment veel waarde hecht aan de interieur, exterieur, technologie, prestaties en gebruiksgemak.

De nieuwe Nissan Juke Visia is standaard al rijk uitgevoerd met vele gewenste opties, maar de Nissan Juke ENIGMA biedt u nog veel meer! De Juke's Enigma's zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar en staan voor u klaar in onze showroom! Wees er wel snel bij, want op is op!

Rijdt u graag een nieuwe Nissan, maar houdt u uw spaargeld liever in uw zak? Dan is financieren iets voor u. Voor een vast bedrag per maand inclusief 5 jaar garantie, onderhoud en pechhulp rijdt u een nieuwe Nissan. Aan het einde van de financiering is de auto volledig uw eigendom. Let op: Geld lenen kost geld!

Benieuwd wat uw huidige auto waard is al inruil op deze auto? Of heeft u niets in te ruilen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot het aanschaffen of leasen van deze auto? Kom dan vrijblijvend bij ons langs en ontdek de auto tijdens een proefrit. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of kunt u gratis een offerte aanvragen!

Nissan Juke

  • Parkeer sensoren, voor, achter, voor, achter
  • Cruise Control
  • Lage bandenspanningsindicator
  • Lichtmetalen velgen (19")
  • Cornering Stability Control
  • Remassistent
  • Stoelen met geintegreerde hoofdsteunen
  • ENIGMA Black Metallic
  • Achteruitrijcamera met dynamisch afstandsmarkering
  • Traffic Sign Recognition
Van
€ 33.600,-
Nu voor
€ 30.185,-
Gratis offerte
Disclaimer

© 2021 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode tot en met 30/06/2021. En deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden.

- De genoemde tot wel kortingsprijs is incl. €1.000 Nissan Loyalty. Bij inlevering van uw huidige auto moet dit dus een auto van het merk Nissan betreffen.
- De genoemde tot wel kortingsprijs is incl. Gratis 5 jaar onderhoud en 5 jaar garantie t.w.v. €1915,-.

Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan NL.
De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de actiemodellen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Gecombineerd verbruik Nissan-gamma: 3,8-5,8 l/100 km, resp. 26,3-17,2 km/l. CO2-uitstoot variërend van 95 gr/km tot 129 gr/km.

Private Lease
* Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijzen o.b.v. Nissan Juke Visia 60 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk.

2) Rekenvoorbeeld JUKE DIG-T 114 VISIA

Fictieve Aanschafwaarde Aanbetaling Totaal kredietbedrag Looptijd in maanden Slottermijn Jaarlijkse kosten % Totaal te betalen bedrag Maandlast
JUKE DIG-T 114 VISIA € 24.990 € 7.485,12 € 17.504,88 60 € 5.440,32 0.039% € 17.504,88 € 242,32
(2) Het in het rekenvoorbeeld benoemde maandbedrag is gebaseerd op het model, 60 maanden financiering, 28.8% aanbetaling en 20% slottermijn. Minimaal te financieren bedrag € 1000, geen maximum te financieren bedrag met een maximum looptijd van 60 maanden. Jaarlijks kostenpercentage 3.9% Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Actie is uitsluitend geldig op nieuwe klantorders. Ga voor de actievoorwaarden naar nissan.nl. Rentewijzigingen, typfouten voorbehouden.

HomeNissanActiesNissan Juke Enigma