De Nieuwe Nissan Interstar

NIEUWE NISSAN INTERSTAR ACENTA

Ieder bedrijf heeft zijn eigen specifieke behoeften. Daarom kunt u bij de Nissan INTERSTAR kiezen uit verschillende lengtes, laadvermogens en opbouwmogelijkheden.

De nieuwe Nissan INTERSTAR biedt een breed scala aan uitvoeringen om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen. Sterker nog, deze bestelwagen biedt de meeste aanpassingsopties binnen zijn klasse. U kunt kiezen uit de kant-en-klare uitvoeringen die Nissan u biedt, maar u kunt er ook voor kiezen om een uitvoering op maat te laten maken door een van de gecertificeerde en gespecialiseerde carrosseriebouwers die bij Nissan zijn aangesloten.

Krachtiger en zuiniger. De nieuwe Nissan INTERSTAR is verkrijgbaar met verschillende dCi-motoren van 135 pk tot 180 pk. Wat er onderweg ook gebeurt, u kunt altijd vertrouwen op deze krachtige motoren. Alle motoren voldoen aan de meest recente emissiestandaarden (EURO6D-Full of EUROVIe).

Met een bestelwagen van Nissan profiteert u van flexibele laadruimtes, lage gebruikskosten, een robuust design en intelligente technologieën die u optimaal ondersteunen. Wat u ook nodig heeft voor uw bedrijf, u zult bij Nissan zeker een bestelwagen vinden die aan uw eisen voldoet.

DE GROTE BESTELWAGEN VAN NISSAN

  • Achterdeuren 180°
  • 2-persoons bijrijdersbank met neerklapbare centrale rugleuning
  • Scheidingswandbekleding
  • Parkeersensoren
  • C.A.R. (automatische vergrendeling van de deuren en ramen boven 8 km/u)
  • Cruise control en snelheidsbegrenzer met stuurwielbediening
  • Navigatiesysteem met 3D Europese kaart (Uitrusting N-Connecta extra t.o.v. Acenta)
  • 7" touchscreen ''Compatibel met Android Auto & Apple Carplay'' (Uitrusting N-Connecta extra t.o.v. Acenta)
  • Kleuren achteruitrijcamera (Uitrusting N-Connecta extra t.o.v. Acenta)
  • Chroom interieurpakket (Ventilatieroosters / versnellingspook) (Uitrusting N-Connecta extra t.o.v. Acenta)
Vanaf
€ 30.140,-
Gratis offerte
Disclaimer

© 2022 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode tot en met 31/01/2022. En deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden.
Leaseprijs o.b.v. 60maanden & 10.000km per jaar
De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de actiemodellen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Gecombineerd verbruik Nissan-gamma: 3,8-5,8 l/100 km, resp. 26,3-17,2 km/l. CO2-uitstoot variërend van 95 gr/km tot 129 gr/km.

van/voor prijzen zijn vermeld excl. BTW

HomeNissanActiesDe Nieuwe Nissan Interstar