Profiteer nog van 4% bijtelling
Uit voorraad leverbaar!

Nissan e-NV200

De Nissan E-NV200

Met een elektrische bedrijfswagen van Nissan zal uw leven nooit meer hetzelfde zijn. Rijden in de 100% elektrische e-NV200 biedt u naast een positieve uitstraling ook nog diverse andere voordelen. Ontdek het voordeel van elektrisch rijden bij AutoBrockhoff.

Niet alleen financiële voordelen:

Een groot voordeel van elektrisch rijden – en in het bijzonder met de e-NV200 – is dat het goedkoper is. De gebruikskosten van de e-NV200 zijn namelijk aantrekkelijker dan die van concurrerende elektrische bedrijfswagens. Bovendien geldt dat elektrische voertuigen genieten van een lage bijtelling, vrijstelling van wegenbelasting en bovendien vele mogelijkheden qua subsidies. Naast deze financiële voordelen is een elektrische bedrijfswagen prettiger om te rijden. Zo ervaart u geen lawaai van de motor. De 100% elektrische Nissan e-NV200 maakt bovendien gebruik van betrouwbare technologie die zichzelf al bewezen heeft in de Nissan LEAF die meer dan 100.000 eigenaren kent.

Nissan e-NV200 uitvoeringen

De Nissan e-NV200 is verkrijgbaar in de uitvoeringen Visia, Acenta, Optima en Business. Met de Visia is deze elektrische bedrijfswagen al rijk uitgerust. Zo kent de instapversie onder andere:

ESP
Startonderbreker
Gesloten tussenschot met raam
Intelligente i-Key sleutel
Cabineverlichting
Multifunctioneel scherm met beeldcomputer

De Nissan e-NV200 Acenta, Optima en Business zijn allemaal luxer uitgerust dan de Visia uitvoering. Benieuwd wat er allemaal op deze uitvoeringen zit? Stel dan uw eigen Nissan e-NV200 samen of kom naar de showroom. Wij reken ook graag alle voordelen voor u uit die u met deze auto kunt verdienen.

Benieuwd naar de Nissan E-NV200 en zijn rijeigenschappen? Kom dan naar onze showrooms voor alle informatie of maak direct een afspraak voor een proefrit.

Standaard voorzien van o.a.

  • De vanaf prijs is op basis van een 40KWH Visia met een Solid White of Red lak en is exclusief de BTW.
  • Vraag een van onze verkopers voor meer informatie omtrent uw wensen.
Van
€ 32.285,-
Nu voor
€ 30.387,-
Gratis offerte
Disclaimer

© 2019 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode tot en met 31/12/2019 Deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan NL.
De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de actiemodellen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Gecombineerd verbruik Nissan-gamma: 3,8-5,8 l/100 km, resp. 26,3-17,2 km/l. CO2-uitstoot variërend van 95 gr/km tot 129 gr/km.

HomeNissanActiesNissan e-NV200