NU MET *€5.000,- SUBSIDIE
Tot wel *€8.312 Voordeel!
Van
€ 34.111,-
Nu voor
€ 25.799,-

Nissan e-NV200

De Nissan E-NV200

Met een elektrische bedrijfswagen van Nissan zal uw leven nooit meer hetzelfde zijn. Rijden in de 100% elektrische e-NV200 biedt u naast een positieve uitstraling ook nog diverse andere voordelen. Ontdek het voordeel van elektrisch rijden bij AutoBrockhoff.

Een groot voordeel van elektrisch rijden – en in het bijzonder met de e-NV200 – is dat het goedkoper is. De gebruikskosten van de e-NV200 zijn namelijk aantrekkelijker dan die van concurrerende elektrische bedrijfswagens. Bovendien geldt dat elektrische voertuigen genieten van een lage bijtelling, vrijstelling van wegenbelasting en bovendien vele mogelijkheden qua subsidies. Naast deze financiële voordelen is een elektrische bedrijfswagen prettiger om te rijden. Zo ervaart u geen lawaai van de motor. De 100% elektrische Nissan e-NV200 maakt bovendien gebruik van betrouwbare technologie die zichzelf al bewezen heeft in de Nissan LEAF die meer dan 100.000 eigenaren kent.

De Nissan e-NV200 Acenta, Optima en Business zijn allemaal luxer uitgerust dan de Visia uitvoering. Benieuwd wat er allemaal op deze uitvoeringen zit? Stel dan uw eigen Nissan e-NV200 samen of kom naar de showroom. Wij reken ook graag alle voordelen voor u uit die u met deze auto kunt verdienen.

*''De lucht in Amsterdam moet schoner. De stad kent nog een groot aantal knelpunten waar de lucht schoner moet worden. De gemeente heeft daarom in het Actieplan Schone Lucht een groot aantal plannen aangekondigd. Zo moeten in 2025 alle bedrijfsvoertuigen in de stad uitstootvrij zijn. De nieuwe subsidies helpen om deze overstap te maken. De gemeentelijke bijdrage op een nieuwe E-NV200 bedraagt € 5.000,- subsidie '' aldus: Gemeente Amsterdam. Let wel: aanvragen van een subsidie valt onder eigen verantwoordelijkheid, en conform voorwaarde Gemeente Amsterdam.

Benieuwd naar de Nissan E-NV200 en zijn rijeigenschappen? Kom dan naar onze showrooms voor alle informatie of maak direct een afspraak voor een proefrit.

Vraag een van onze verkopers voor meer informatie omtrent uw wensen.

Standaard voorzien van o.a.

 • ESP
 • Startonderbreker
 • Gesloten tussenschot met raam
 • Intelligente I-Key sleutel
 • Cabineverlichting
 • Multifunctioneel scherm met beeldcomputer
 • De vanaf prijs is op basis van een 40KWH Visia met een Solid White of Red lak en is exclusief de BTW.
 • Cruise control
 • Snelheidsbegrenzer
 • Elektrische verstelbare buitenspiegels
 • Achterruitrijcamera
 • Schuifdeur links/rechts (opties)
 • Dubbele asymmetrische achterdeuren met ramen, verwarming en ruitsenwissers en tussenschot met ruit
Van
€ 34.111,-
Nu voor
€ 25.799,-
Gratis offerte
Disclaimer

© 2020 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode tot en met 30/10/2020 Deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan NL.
De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de actiemodellen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Gecombineerd verbruik Nissan-gamma: 3,8-5,8 l/100 km, resp. 26,3-17,2 km/l. CO2-uitstoot variërend van 95 gr/km tot 129 gr/km.

- Getoonde kortingprijs is incl. gestelde subsidie (€5.000,-) van Gemeente Amsterdam. Let wel: aanvragen van een subsidie valt onder eigen verantwoordelijkheid, en conform voorwaarde Gemeente Amsterdam.

HomeNissanActiesNissan e-NV200