Nissan Ariya

De Nissan Ariya ENGAGE SV

De volledig nieuwe Nissan Ariya kunt u vanaf nu orderen bij AutoBrockhoff!

Het is de zuiverste uitdrukking van Intelligente Mobiliteit van Nissan. Een kracht om het vermogen binnenin te ontsluiten. U. Ik. Wij allemaal. Met meer vermogen, autonomie en stijl.

ARIYA is de adembenemende nieuwe belichaming van de nieuwe visie van Nissan. Een enkele horizontale lijn vervangt een wirwar aan contouren. Smalle LED-koplampen verlichten ‘s nachts uw weg en zijn overdag onzichtbaar. De finishing touch? Een nieuwe verlichte badge!

Onverwachte sensatie
De ariya zero-emission EV-technologie zet een nieuwe standaard met krachtige soepele acceleratie die wordt geleverd door nauwkeurige motorregeling. Ariya zal voldoen aan uiteenlopende klantbehoeftes en actieradiussen met 4 aandrijflijnconfiguraties.

Wilt u zich wat meer laten adviseren? Maar heeft u daar hulp bij nodig? Kom in contact met een van onze verkopers door op het contact formulier te klikken! Onze verkopers helpen u graag op weg.

Nissan Ariya

  • Ledmistlampen voor/achter
  • Intelligent Cruise Control
  • 19'' lichtmetalen velgen met aero wieldop
  • Dubbel monolith 12,3'' TFT-scherm met meterweergave en navigatie
  • e-Padel Step
  • Apple Carplay (draadloos)/ Android Auto (kabelverbinding)
  • Lane departure warning, Blindspot warning, Front Collision warning
  • Automatisch dimmende, randloze spiegel
  • Achterruitrij camera
vanaf
€ 43.575,-
Ik wil gebeld worden
Private Lease Vanaf
€ 654,- p/mnd
Disclaimer

© 2022 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders. En deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden.
Leaseprijs o.b.v. 60maanden & 10.000km per jaar. Ga voor de actievoorwaarden naar nissan.nl. Rentewijzigingen, typfouten voorbehouden. Prijs o.b.v. Nissan Ariya ENGAGE

HomeNissanActiesNissan Ariya