TOT WEL € 8000,- KORTING
Mild Hybrid 140pk

Nissan Qashqai Tekna

Nissan Qashqai

Daar is die dan.. na jarenlang speculeren, komt dan eindelijk een nieuwe generatie van de Nissan Qashqai! Imposanter, energieker, en met een kleine knipoog naar de veelbelovende toekomst van Nissan!

In 2007 vond Nissan de crossover uit met de QASHQAI, compact als een hatchback en daarnaast functioneel als een SUV. En nu is de Nissan QASHQAI volledig vernieuwd. Ondanks zijn stoere uiterlijk, heldere ledverlichting, indrukwekkende 20 inch lichtmetalen velgen en aerodynamische lijnen oogt deze crossover toch compact. Hiermee introduceert Nissan een nieuwe visie op de Nissan QASHQAI.

Vernieuwde Style
De Qashqai was natuurlijk al opzich een welverkochte auto! Het is daarom dan ook geen geheim dat er een 3de generatie van deze bekende SUV moest komen. Wat voor richtlijn qua style de nieuwe Qashqai zou hebben, kregen we natuurlijk al als een soort teaser bij de onthulling van de vernieuwde Juke vorig jaar. De ”vernieuwde style” straalt kracht uit, efficiëntie, is innoverend, waar verder niet ingeleverd word op comfort & veiligheid.

De Nissan QASHQAI is verkrijgbaar met twee geëlektrificeerde aandrijfconfiguraties: met Mild-Hybrid en met e-POWER.

e-POWER biedt u de mogelijkheid om het plezier van elektrisch rijden te ervaren zonder op te laden
De Nissan QASHQAI met e-POWER is ideaal voor ritten door de stad. Dankzij de EV-modus en e-Pedal Step-technologie kunt u genieten van een soepelere en stillere rit en nog belangrijker: meer brandstofefficiëntie.

Als u voor de allereerste keer uw Nissan QASHQAI e-POWER start, zult u merken dat er nieuwe gevoelens in u oplaaien. Ontdek een unieke rijervaring, aangedreven door elektriciteit, voortgedreven door benzine.


Ook zo benieuwd naar de nieuwe Nissan Qashqai Mild Hybrid of E-power? Plan nu uw proefrit in!

Standaard voorzien van o.a.

 • Lane Departure Warning & Prevention
 • 19" lichtmetalen velgen
 • Voorruitverwarming, stoelverwarming en stuurwielverwarming
 • Panorama dak met dakrails
 • Adaptive Front Lighting System
 • LED achterlichten
 • Traffic Sign Recognition
 • Drive Assist
 • Stuurwielbediening
 • Head-up display
 • Automatische achterklep met handsfree functie
 • ProPILOT Park
Van
€ 46.777,-
vanaf
€ 38.777,-
Gratis offerte
Disclaimer

© 2023 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders. En deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden.
Leaseprijs o.b.v. 60maanden & 10.000km per jaar.

HomeNissanActiesNissan Qashqai Tekna