Van
€ 40.885,-
Nu voor
€ 37.385,-

Nieuwe Nissan Qashqai Premiere Edition

De Nieuwe Nissan Qashqai

Daar is die dan.. na jarenlang speculeren, komt dan eindelijk een nieuwe generatie van de Nissan Qashqai! Imposanter, energieker, en met een kleine knipoog naar de veelbelovende toekomst van Nissan!

Vernieuwde Style
De Qashqai was natuurlijk al opzich een welverkochte auto! Het is daarom dan ook geen geheim dat er een 3de generatie van deze bekende SUV moest komen. Wat voor richtlijn qua style de nieuwe Qashqai zou hebben, kregen we natuurlijk al als een soort teaser bij de onthulling van de vernieuwde Juke vorig jaar. De ”vernieuwde style” straalt kracht uit, efficiëntie, is innoverend, waar verder niet ingeleverd word op comfort & veiligheid.

Innoverende Technieken
Misschien wel het grootste vraagteken dat heeft gespeeld bij menig Nissan Qashqai liefhebbers. Want wat krijgt de nieuwe Nissan Qashqai allemaal voor technische specificaties? Zal het onze verwachtingen waarmaken? Lees dan vooral verder:

Mild Hybrid
Misschien wel HET snufje waar we allen lichtelijk intens op hoopte! JA, je leest het goed. De nieuwe Qashqai word de 1e langverwachte hybride van Nissan. De Qashqai zal een milde hybride techniek hebben, waarbij de technologie werkzaam zal zijn tijdens fases van afremmen en acceleratie. Bij het afremmen zal de energie die voorheen werd verspild, nu opgeslagen worden in een zeer efficiënte lithium-ionaccu. Bij het stoppen of ookwel stilstaan van de auto, kan de benzinemotor de duur van de stilstand verlengen door energie in te leveren aan de elektrische systemen van het voertuig. Tijdens de accelaratie van het voertuig word de opgeslagen energie gebruikt ter ondersteuning van de motor en om de last te verminderen voor minder brandstofverbruik.

Verbeterde Transmissies
De Qashqai zal leverbaar zijn in 2 verschillende transmissies. De keuzes bestaan uit een handgeschakelde zes-versnellingsbak en een nieuwe X-Tronic automatische versnellingsbak. Beide transmissies zijn verbeterd voor zuiniger rijden en zorgen voor een grotere rijplezier.

Geupdate PROPLOT
Natuurlijk kon dit succes verhaal niet ontbreken bij de vernieuwde Qashqai. Dat de PROPILOT een succes was, heeft natuurlijk al gebleken bij de nieuwe Nissan Leaf. Maar wat nou als je een ”geupdate” versie van de PROPLOT installeert op de nieuwe Qashqai? Dan krijg je een verder ontwikkelde versie die zorgt voor nog meer vertrouwen en comfort op de weg.

E-POWER (zal beschikbaar zijn in 2022)
Na het grote succes van de e-power in Japan, is de revolutionaire e-power nu ook beschikbaar in Europa, die met de Qashqai de meest dynamische rijbeleving biedt! E-power maakt gebruik van een elektronische motor die wordt aangedreven door elektriciteit dankzij een batterij. Deze batterij wordt opnieuw opgeladen door de verbrandingsmotor.

Interieur
Ook het interieur zal een hele metamorfose ondergaan vergeleken met zijn voorgangers. Het geïntegreerde middenconsole infotainmentscherm maakt plaats voor een 9-inch infotainment scherm dat uit het dashboard steekt. Ook zal de Qashqai over verschillende opties beschikken waaronder de keuze uit diverse verschillende luxueuze sfeerverlichtingen, elektronisch bedienbare achterklep, Bose audiosystem, inductielader voor smartphones en om het fenomenaal af te sluiten: massagestoelen. Deze opties zullen echter niet aanwezig zijn bij de basis uitvoering van een nieuwe Nissan Qashqai.

Première Edition
Speciaal voor de mensen die niet kunnen wachten, biedt Nissan de mogelijkheid voor een aanschaf van een van de Première Editions. De Première Editions zal vooralsnog het enige model zijn dat te bestellen zal zijn voor de zomer. De Qashqai zal rond Juli 2021 worden verwacht!

De Nieuwe Nissan Qashqai Roadshow
Kunt u ook niet wachten op deze 3rde generatie van de Nissan Qashqai? En wilt u graag deze energieke SUV met eigen ogen zien? Dat kan! Speciaal voor de Nissan Qashqai liefhebbers, zal deze vernieuwde SUV bij ons in de showroom staan op 16 & 17 april! Onze klanten krijgen hierbij de mogelijkheid om 20min plaats te nemen in de cockpit van de vernieuwde Nissan Qashqai.

Meld u nu aan en word een van de uitverkorene die mag instappen voor 20min in de nieuwe Nissan Qashqai! Zien wij u binnenkort bij ons in de showroom?

Standaard voorzien van o.a.

 • ProPILOT (enkel op Xtronic)
 • DRIVE ASSIST (enkel op handgeschakelde transmissies)
 • Intelligent Around View Monitor (360 camera's, parkeersensoren voor en achter)
 • Head-up display
 • Lane Departure Warning & Prevention (LDW + LDP)
 • 18" lichtmetalen velgen
 • Haaienvin-antenne
 • Panoramisch glazen dak met elektrisch bedienbare zonwering
 • Chromen raamomlijsting
 • Draadloze smartphone oplader (15w)
 • USB laadpoorten voor en achter
 • Interieur ambianceverlichting (middenconsole)
 • 9" TFT touchscherm
 • Audiosysteem met Apple Carplay® & Android Auto®, USB-aansluiting, stuurwielbediening, 6 luidsprekers
Van
€ 40.885,-
Nu voor
€ 37.385,-
Gratis offerte
Disclaimer

© 2021 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode tot en met 30/04/2021. En deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden.

- De genoemde tot wel kortingsprijs is incl. €1.000 Nissan Loyalty. Bij inlevering van uw huidige auto moet dit een auto van het merk Nissan betreffen.
- De genoemde tot wel kortingsprijs is incl. €1250,- inruilpremie.

Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan NL.
De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de actiemodellen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Gecombineerd verbruik Nissan-gamma: 3,8-5,8 l/100 km, resp. 26,3-17,2 km/l. CO2-uitstoot variërend van 95 gr/km tot 129 gr/km.

HomeNissanActiesNieuwe Nissan Qashqai Premiere Edition