Van
€ 22.890,-
Nu voor
€ 20.390,-
Private lease
€ 279,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Nissan Micra Acenta

Micra Acenta

Met ruim 7 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, staat de vijfde generatie Micra nu in de startblokken om de wereld opnieuw te veroveren. De nieuwe Nissan Micra is langer, breder en lager dan ooit tevoren. Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur, toonaangevende technologie in zijn klasse en uitstekende behendigheid tijdens iedere rit, biedt de nieuwe mini-hatchback van Nissan een inspirerende rijervaring.

De nieuwe Nissan Micra Visia is standaard al rijk uitgevoerd met vele gewenste opties, maar de Nissan Micra Acenta uitvoering biedt u nog veel meer! AutoBrockhoff biedt 2 voorraad modellen rijklaar aan met een hoge korting. Wees er wel snel bij, want op is op!

Rijdt u graag een nieuwe Nissan, maar houdt u uw spaargeld liever in uw zak? Dan is financieren iets voor u. Voor een vast bedrag per maand inclusief 5 jaar garantie, onderhoud en pechhulp rijdt u een nieuwe Nissan. Aan het einde van de financiering is de auto volledig uw eigendom. Let op: Geld lenen kost geld!

Benieuwd wat uw huidige auto waard is al inruil op deze auto? Of heeft u niets in te ruilen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot het aanschaffen of leasen van deze auto? Kom dan vrijblijvend bij ons langs en ontdek de auto tijdens een proefrit. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of kunt u gratis een offerte aanvragen!

NISSAN KEUZE DEALS
U wilt een nieuwe Nissan rijden? Dan mag u nu zelf kiezen van welke kortingen en voordelen u wilt profiteren, dankzij de Nissan Keuze Deals. Door onze voorraadkorting en inruilkorting kunt u tot wel € 5.000 korting krijgen op uw nieuwe Nissan*. Informeer bij uw dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden.

Voor de Nissan Keuze Deals hebben we 5 voordeelacties voor u geselecteerd – u kiest zelf welke 3 u wilt. Zo combineert u bijvoorbeeld voorraadkorting met een inruilbonus en gratis onderhoud. Of wilt u een gratis accessoirepakket, extra garantie en voorraadkorting? Zo simpel is het, u mag het zeggen!

Micra Acenta

  • Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS)
  • Schakelindicator
  • Elektrisch bedienbare ramen voor
  • Handbediende airconditioning
  • Cruise Control
  • Snelheidsbegrenzer
Van
€ 22.890,-
Nu voor
€ 20.390,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 279,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

© 2021 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode tot en met 31/01/2022. Deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan NL.
De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de actiemodellen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Gecombineerd verbruik Nissan-gamma: 3,8-5,8 l/100 km, resp. 26,3-17,2 km/l. CO2-uitstoot variërend van 95 gr/km tot 129 gr/km.
- De genoemde tot wel kortingsprijs is incl. €500 Nissan Loyalty. Bij inlevering van uw huidige auto moet dit dus een auto van het merk Nissan betreffen.
- De genoemde tot wel kortingsprijs is incl. Gratis 5 jaar onderhoud en 5 jaar garantie t.w.v. 1685,-

Private Lease:
* Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijzen o.b.v. Nissan Micra Visia, 60 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

HomeNissanActiesNissan Micra Acenta