Van
€ 43.633,-
Nu voor
€ 35.633,-
Private lease
€ 469,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Nissan Leaf 62kWh

Nissan Leaf 60kWh

Met de nieuwe Nissan LEAF wordt rijden in deze best verkochte elektrische auto wel heel aantrekkelijk. De nieuwe Nissan LEAF staat gelijk aan 100% elektrisch rijden. Rijd tot 270 kilometer op de nieuwe 62 KWH-batterij én geniet van 214 pk-vermogen. U laadt uw auto al op in 14 uur bij 16 ampère óf 7 uur bij 32 ampère. Daarnaast heeft de nieuwe Nissan Leaf de mogelijkheid tot snelladen, waarmee de Leaf binnen 40 minuten weer tot 80% is opgeladen.

De nieuwe Nissan LEAF is standaard al rijk uitgevoerd met vele gewenste opties, maar de Nissan Leaf N-Connecta en Tekna uitvoering biedt u nog veel meer! AutoBrockhoff biedt 7 voorraad modellen rijklaar aan. De LEAF N-Connecta en Tekna uitvoeringen zijn in verschillende kleuren leverbaar en zijn uit voorraad leverbaar!

Standaard voorzien van o.a.

  • CHAdeMO snellaadaansluiting tot 100KW
  • ECO stoffen stoelbekleding
  • 17'' lichtmetalen velgen
  • Parkeersensoren voor-en achterzijde
  • NEW EV navi systeem
Van
€ 43.633,-
Nu voor
€ 35.633,-
Liever private lease?
€ 469,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

© 2020 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode tot en met 30/04/2022. en deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan NL.
De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de actiemodellen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Gecombineerd verbruik Nissan-gamma: 3,8-5,8 l/100 km, resp. 26,3-17,2 km/l. CO2-uitstoot variërend van 95 gr/km tot 129 gr/km.

van/voor prijzen zijn vermeld excl. BTW

*De korting is geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan LEAF in de periode van 01/04/2022 tot en met 30/06/2022. Niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Informeer bij uw Nissan-dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

**De subsidie dient zelf online te worden aangevraagd, de Nissan-dealer heeft hier geen actieve rol in. Nissan Nederland is niet verantwoordelijk voor het niet in aanmerking komen van de subsidie voor 2022. De subsidieregeling, voorwaarden en de actuele stand van de subsidie voor 2022 zijn na te lezen op rvo.nl/sepp.1 Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Private Lease Nissan LEAF o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden

HomeNissanActiesNissan Leaf 62kWh