Ruim 5000,- registratiekorting
Pak 2000,- subsidie!

Nissan Leaf

Nissan Leaf N-Connecta

Met de nieuwe Nissan LEAF wordt rijden in deze best verkochte elektrische auto (2018) wel heel aantrekkelijk. De nieuwe Nissan LEAF staat gelijk aan 100% elektrisch rijden. Rijd tot 385 kilometer op de nieuwe 59 KWH-batterij én geniet van 214 pk-vermogen. U laadt uw auto al op in 14 uur bij 16 ampère óf 7 uur bij 32 ampère. Daarnaast heeft de nieuwe Nissan Leaf de mogelijkheid tot snelladen, waarmee de Leaf binnen 1uur volledig volgeladen kan zijn.

De Nissan Leaf is voorzien met een vernieuwde uitstraling. Kracht, innovatie & Comfort. Daarnaast is de Leaf ook nog eens uitgerust met de gloednieuwe velgen, wat de leaf gelijk een futuristische uitstraling geeft.

Ook zo benieuwd naar deze iconische Nissan Leaf? Kom vrijblijvend langs en profiteer van onze laatste tijdelijke actie.

Standaard voorzien van o.a.

  • Intelligent Cruise Control met snelheidsbegrenzer
  • 17'' Lichtmetalen Velgen
  • NEW Nissan Connect
  • CHAdeMO snellaadaansluiting en geschikt voor V2G
  • Parkeersensoren voor/achter
  • Verwarmbare Stuurwiel met Ledere Bekleding
  • Achterruitrijcamera
  • Verwarmbare Voorstoelen & Achterbank
Van
€ 44.475,-
Nu voor
€ 39.475,-
Pak dit voordeel!
Disclaimer

© 2023 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders tot wanneer deze actie is veranderd. Deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Prijs o.b.v. Leaf N-Connecta 39kWh.

HomeNissanActiesNissan Leaf