Van
€ 43.212,-
Nu voor
€ 39.900,-

E-NV200 Pick-up

E-NV200 Pickup

Nieuw in het assortiment van AutoBrockhoff de E-NV200 Pickup, de ideale auto bijvoorbeeld voor gemeenten, stratenmakers en hoveniers bedrijven.

Met een elektrische bedrijfswagen van Nissan zal uw leven nooit meer hetzelfde zijn. Rijden in de 100% elektrische e-NV200 biedt u naast een positieve uitstraling ook nog diverse andere voordelen. Ontdek het voordeel van elektrisch rijden bij AutoBrockhoff.

Een groot voordeel van elektrisch rijden – en in het bijzonder met de e-NV200 (Pickup)– is dat het goedkoper is. De gebruikskosten van de e-NV200 zijn namelijk aantrekkelijker dan die van concurrerende elektrische bedrijfswagens. Bovendien geldt dat elektrische voertuigen genieten van een lage bijtelling, vrijstelling van wegenbelasting en bovendien vele mogelijkheden qua subsidies. Naast deze financiële voordelen is een elektrische bedrijfswagen prettiger om te rijden. Zo ervaart u geen lawaai van de motor. De 100% elektrische Nissan e-NV200 maakt bovendien gebruik van betrouwbare technologie die zichzelf al bewezen heeft in de Nissan LEAF die meer dan 100.000 eigenaren kent.

De lucht in Amsterdam moet schoner. De gemeente heeft daarom in het actieplan ''Schone Lucht'' diverse plannen aangekondigd. Zo moeten in 2025 alle bedrijfsauto's uitstootvrij zijn. Om deze overstap te maken, kunt u bij een aanschaf van een E-NV200 rekenen op een gemeentelijke subsidie van €5.000,-. (*Let wel aanvragen van een subsidie valt onder eigen verantwoordelijkheid, en conform voorwaarde gemeente Amsterdam).
Geniet naast een voordeel van €5.000,- subsidie ook nog eens van fiscale voordelen zoals KIA & MIA. Hiermee geeft u uw bedrijf een groen en duurzamer imago!

E-NV200 Pickup

  • ESP
  • Startonderbreker
  • Gesloten tussenschot met raam
  • Intelligente I-Key sleutel
  • Cabineverlichting
  • Multifunctioneel scherm met beeldcomputer
  • De vanaf prijs is op basis van een 40KWH Visia met een Solid White of Red lak en is exclusief de BTW.
  • Cruise control
  • Snelheidsbegrenzer
  • Elektrische verstelbare buitenspiegels
Van
€ 43.212,-
Nu voor
€ 39.900,-
Gratis offerte
Disclaimer

© 2020 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode tot en met 30/10/2021 Deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan NL.
De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de actiemodellen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Gecombineerd verbruik Nissan-gamma: 3,8-5,8 l/100 km, resp. 26,3-17,2 km/l. CO2-uitstoot variërend van 95 gr/km tot 129 gr/km.

- Getoonde kortingprijs is incl. gestelde subsidie (€5.000,-) van Gemeente Amsterdam. Let wel: aanvragen van een subsidie valt onder eigen verantwoordelijkheid, en conform voorwaarde Gemeente Amsterdam.

HomeNissanActiesE-NV200 Pick-up