Nissan Leaf 40kWh Acenta

De Nissan Leaf Acenta

Met de nieuwe Nissan LEAF wordt rijden in deze best verkochte elektrische auto wel heel aantrekkelijk. De nieuwe Nissan LEAF staat gelijk aan 100% elektrisch rijden. Rijd tot 270 kilometer op de nieuwe 40 KWH-batterij én geniet van 150 pk-vermogen. U laadt uw auto al op in 14 uur bij 16 ampère óf 7 uur bij 32 ampère. Daarnaast heeft de nieuwe Nissan Leaf de mogelijkheid tot snelladen, waarmee de Leaf binnen 40 minuten weer tot 80% is opgeladen. Als het nog niet aantrekkelijk genoeg is biedt Nissan ook nog eens (over het jaar 2020) 8% bijtelling bij een aanschaf van een Nieuwe Leaf.

De nieuwe Nissan Leaf Acenta is standaard al rijk uitgevoerd met vele gewenste opties, maar de Nissan Leaf N-Connecta en Tekna uitvoering biedt u nog veel meer! AutoBrockhoff biedt 7 voorraad modellen rijklaar aan en staan klaar voor u in onze showroom!

*Naast de Nissan Leaf (40KWH) bieden wij u ook de Nissan Leaf (62KWH). Deze auto staat bekend om zijn grotere batterij, meer vermogen (214pk) en een verhoogde actieradius van tot wel 385km.

Bij Private Lease zorgen wij voor dat u zorgeloos op weg kunt zonder enige problemen. Private Lease is incl:
- Inclusief WA + Casco verzekering
- Inclusief Personen Ongevallen Inzittende verzekering
- Inclusief reparatie, onderhoud en banden
- Inclusief Nissan pechhulp
- Inclusief motorrijtuigenbelasting
- Inclusief vervangend vervoer na 48 uur
- Let op: Private Lease is excl. tanken
- Wijzigingen in looptijd en kilometers is mogelijk, neem contact op met een van onze verkopers

Interesse in Private Lease? Kom dan vrijblijvend bij ons langs en ontdek de auto tijdens een proefrit. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of kunt u gratis een offerte aanvragen!

Standaard voorzien van o.a.

 • CHadeMO snellaadaansluiting tot 100Kw (uitsluitend op de e+ 62kWh)
 • Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS)
 • Cruise Control & snelheidsbegrenzer
 • Autohold functie
 • Blind Spot Warning
 • Intelligent Emergency Braking
 • Intelligent Cruise Control
 • E-Pedal
 • 360graden zicht met 4 camera's (voor-/zij-, achterkant) (*Uitvoering Leaf N-Connecta)
 • Parkeersensoren (Uitvoering Leaf N-Connecta)
 • Bose Premium Audiosysteem (*Uitvoering Leaf Tekna)
 • Elektronische handrem (*Uitvoering Leaf Tekna)
 • ProPILOT: All Around Driving Support System (*Uitvoering Leaf Tekna)
Liever private lease?
€ 349,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

© 2020 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode tot en met 30/11/2020 Deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan NL.
De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de actiemodellen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Gecombineerd verbruik Nissan-gamma: 3,8-5,8 l/100 km, resp. 26,3-17,2 km/l. CO2-uitstoot variërend van 95 gr/km tot 129 gr/km. Prijs is aangegeven o.b.v. een Nissan Leaf Acenta en op 60mnd/10.000km p/j!

HomeNissanActiesNissan Leaf 40kWh Acenta