De Nieuwe Nissan Townstar

Nissan Townstar Business

De gebruikskosten van de elektrische, gloednieuwe Nissan TOWNSTAR zijn maar een fractie van de kosten van een diesel. Dat is al een goed begin voor een bedrijfswagen. Met een indrukwekkend, gecombineerd bereik van tot maar liefst 300 km kunt u ook op lange werkdagen op deze bestelwagen vertrouwen. En omdat de aandrijving geen uitstoot veroorzaakt (1)(2), kunt u er in de hele stad mee rijden. (3)

Net als een maatpak, is ook de nieuwe TOWNSTAR tot in detail te personaliseren: van het design van de achterportieren tot de indeling van de zitplaatsen.

De maximale standaardlengte van een lading bedraagt 1,8 meter. Er staat een uitvoering op de planning die nog meer laadruimte biedt.

De nieuwe Nissan TOWNSTAR tilt het bestelwagensegment naar een nieuw niveau. Hij is uitgerust met veiligheidssystemen, connectiviteitsfuncties en rijhulpsystemen die normaliter alleen voor personenauto’s beschikbaar zijn.

Parkeren vol zelfvertrouwen. De Nissan Intelligent Around View Monitor is uitgerust met vier camera’s die een 360° overzicht van uw voertuig geven, zodat u moeiteloos in zelfs de krapste parkeerplekjes kunt manoeuvreren. (4)

In het interieur van de nieuwe Nissan TOWNSTAR is alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Dankzij de slimme opbergmogelijkheden, naadloze connectiviteit en het ergonomische design kunt u zich volledig op de weg concentreren.

Nissan's Nieuwste Electrische bedrijfswagen

  • Subsidie mogelijk (MITS beschikbaar)
  • Fiscale voordelen zoals KIA, MIA/VAMIL
  • Geen MilieuZone weigering
  • Voordelig onderhoud
  • Geen wegenbelasting
  • Lage kilometer kostprijs
VANAF
€ 30.060,-
Aanvraag
Disclaimer

© 2022 – * De genoemde vanafprijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode tot en met 31/01/2023. En deze acties zijn alleen geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de AutoBrockhoff actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden.
Leaseprijs o.b.v. 60maanden & 10.000km per jaar. o.b.v. Nissan Townstar Business

HomeNissanActiesDe Nieuwe Nissan Townstar