Nieuwsbrief (september) 16 september 2020

UW NISSAN DEALER & CITROËN ERKEND REPARATEUR IN AMSTERDAM-NOORD!

Zoals u wellicht wel weet is de autobranche continu aan het veranderen. Ook wij bij AutoBrockhoff proberen zoveel mogelijk met de tijd mee te gaan om uit te blinken naar u als klant. Verandering is nodig om het ook voor u interessant te houden. Wij houden u dan ook graag per kwartaal op de hoogte met onze nieuwsbrief!

 

VERNIEUWDE UISTRALING

Nissan treedt een nieuwe lijn in. Met om te beginnen de introductie van het vernieuwde logo, welke zijn eerste onthuling maakte op de geheel nieuwe Nissan Ariya. Deze volledige elektronische crossover is het nieuwe icoon van Nissan Intelligent Mobility en omarmt hierbij perfectie van de 3 bijbehorende secties: Intelligent Drive, Intelligent Power en Intelligent Integration. Het logo straalt kracht & Efficiëntie uit met een vooruitzicht naar ”het nieuwe tijdperk”.

 

LAAT UW VERBIJSTEREN DOOR DE GEHEEL NIEUWE NISSAN ARIYA!

In het najaar van 2021 komt er een geheel nieuwe elektronische SUV Crossover.. De Nissan Ariya! De Nissan Ariya zal staan voor de zuiverste uitdrukking van Intelligente Mobiliteit van Nissan. Een kracht om het vermogen binnenin te ontsluiten.

Elektronisch Revolutie

De Ariya zal uitgevoerd zijn onder het motto van 100% duurzaam elektrisch rijden. Nissan verbreidt hiermee hun assortiment met het elektronische gestelde auto’s. Naast de Nissan Leaf, E-NV200 zal nu dus ook de Ariya dit segment in de Nissan familie komen versterken.

Geavanceerd Rijden

De nieuwste innovatie van Nissan, e-4ORCE, is een dubbele motor met vierwielaandrijving die dankzij een gewichtsverdeling van 50/50 een uitstekend bochtengedrag koppelt aan direct beschikbare vermogen en een groot rijcomfort.

Ook zal de welbekende (Geupdate) PROPILOT aanwezig zijn op de Ariya. We kennen uiteraard de PROPILOT, maar deze geupdate PROPILOT 2.0 biedt de bereider een geavenceerde en verbeterde versie van zijn voorganger. Zo zal er een

 • Verbeterde camera voor: betere detectie van rijstrookmarkeringen en voorliggers.
 • Verbeterde radar voor: Soepel remmen & sturen, betere correctie van de zijdelingse positie en de snelheid bergafwaarts.
 • NAVI-LINK-uitrusting: herkent veranderingen in de snelheidslimiet, ziet bochten aankomen en kan de kruissnelheid aanpassen om de bestuurder te ondersteunen.

Vrijuit verkennen; dat is waar de Ariya voor zal staan! Met de keuze uit een 63 kWh batterij en 87 kWh batterij en twee- of vierwielaandrijving is de keuze aan u wat betreft het bereik. Tot 500 km met de 87 kWh batterij (tot wel 306pk) en tot 360 km met de 63 kWh batterij (tot wel 279pk) , er is niets wat u nog tegenhoudt!

HIGH 5 DEALS

Nieuwe brandstof E10

 

De High Five Deals zijn uw kans op meer voordeel en extra zekerheid bij aanschaf van een nieuwe Nissan MICRA, JUKE, QASHQAI, X-TRAIL of LEAF.

Koopt u in september een nieuwe Nissan, dan nemen wij 5 jaar lang het onderhoud voor onze rekening en geven we u 2 jaar extra garantie*. Daarnaast bieden we u leuke kortingen plus een gunstige financiering*! Bekijk onze High 5 Deals hier.

 

DOE DE BANDENCHECK VOOR UW CITROEN BIJ AUTOBROCKHOFF!

Eén ding is zeker: veiligheid boven alles! Daarom kunt u nu langskomen voor de gratis bandencheck bij de Citroën Erkend Reparateur. Dit biedt u zekerheid en veiligheid.

Het is goed mogelijk dat uw Citroën de laatste tijd vaker of langer heeft stilgestaan. Of heeft u juist veel kilometers achter de rug voor uw werk of vakantie? Hoe vaak u uw Citroën de laatste tijd ook heeft gebruikt, bandenslijtage komt in alle vormen voor:

  • Onjuiste bandenspanning
  • Veelvuldig gebruik
  • Ouderdom/ langdurig stilstaan
  • Obstakels zoals een stoeprand

Eén ding is zeker: veiligheid boven alles! Daarom kunt u nu langskomen voor de GRATIS BANDENCHECK bij de Citroën Erkend Reparateur. Dit biedt u zekerheid en veiligheid. En dat is wel zo’n prettig idee mocht u de auto weer vaker of bij slecht (herfst)weer nodig hebben.

OCCASION TOPPERS BIJ AUTOBROCKHOFF

Vind de tweedehands auto die bij u past. Van groot of klein formaat AutoBrockhoff biedt meerdere occasions op voorraad! Immers zijn onze occasions ook nog eens sterk in prijs verlaagd! Dus waar wacht u op?

Bekijk ons rijkbelegde aanbod via onderstaande link, of kom met een van onze verkopers in contact om samen te zoeken naar de juiste occasion voor u!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOT ZIENS BIJ AUTOBROCKHOFF!

 

HomeNieuwsNieuwsbrief (september)