Corona Update: AutoBrockhoff 20 december 2021

Zoals zaterdagavond in de persconferentie is aangekondigd zijn de maatregelen sterk aangescherpt. Ook voor AutoBrockhoff Noord B.V. betekent dit dat er een aantal zaken veranderen die mogelijk belangrijk voor u zijn. Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers hierbij op de eerste plaats.

Wij blijven voor u klaarstaan:
Onze werkplaats blijft open
Onze fysieke showroom moet helaas sluiten. Aflevering, proefrit of taxatie? Dit kan buiten op ons terrein of bij u op locatie
Onze verkoopadviseurs blijven bereikbaar
Onze online showroom is 24/7 geopend

Onze werkplaats blijft geopend. Heeft u een werkplaatsafspraak gepland? Deze gaat gewoon door en blijft ongewijzigd. We zien u graag tegemoet op de afgesproken datum. Heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig? Maak dan online of telefonisch een afspraak.

Onze fysieke showroom moet helaas sluiten. Heeft u een afspraak staan met een van onze verkoopadviseurs? Dan nemen wij snel contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken. Een aflevering, proefrit of taxatie? Dit kan buiten op ons terrein doorgaan of wij komen bij u op locatie. Heeft u dringende vragen? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of stuur een mail naar het e-mailadres klantencontact@autobrockhoff.nl.

Wij blijven voor u bereikbaar. Ook tijdens de sluiting van onze fysieke showroom staan we graag voor u klaar. Heeft u vragen over uw auto, geplande afspraak of wilt u advies over de aanschaf van een nieuwe auto? Neem dan contact met ons op via 020-6332111. Wij kunnen u op afstand en met alternatieve oplossingen verder helpen. Daarnaast is onze online showroom 24/7 geopend.

Wij kijken in deze lastige periode graag vooruit en hopen u binnenkort ook weer in de showroom van AutoBrockhoff Noord B.V. te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Het team van AutoBrockhoff Noord B.V.

HomeNieuwsCorona Update: AutoBrockhoff