COVID-19 UPDATE AutoBrockhoff Noord

Zoals maandag avond 14 december in de toespraak van premier Rutte is aangekondigd zijn de maatregelen vanaf dinsdag 15 december 0:00 aangescherpt. Ook voor AutoBrockhoff Noord B.V. betekent dit dat er een aantal zaken veranderen die mogelijk belangrijk voor u zijn. Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers hierbij op de eerste plaats.

 

WAT BETEKENEN DEZE VERNIEUWDE MAATREGELEN VOOR U?

  • Onze werkplaats blijft geopend. Heeft u een werkplaatsafspraak gepland? Deze gaat gewoon door en blijft ongewijzigd. We zien u graag tegemoet op de afgesproken datum. Heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig? De werkplaats is alleen open op afspraak. Zorg er dus voor dat u online of telefonisch een afspraak maakt.
  • Onze showroom is helaas gesloten. Heeft u een afspraak staan met een van onze verkoopadviseurs? Uw afspraak kan helaas niet doorgaan in de vorm zoals we die gepland hadden.

Wilt u een proefrit maken? Dit is mogelijk! Uw proefrit kan echter niet beginnen bij ons adres op de netwerkweg 51. Geheel volgens de maatregelen en in goed overleg met u en een van onze verkopers, brengen wij de door u uitgekozen auto als proefrit naar uw huisadres. Vraag ons naar de voorwaarden.

Een auto gekocht? En hier snel in willen rijden? Ook dit is mogelijk! De aflevering van uw nieuwe auto zal in goed overleg met u en onze verkopers plaatsvinden bij u aan huis! Uiteraard houden wij ons aan de (door de overheid opgelegde) maatregelen.

Onze verkopers zijn alleen telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 t/m 17:00. Op zaterdag is AutoBrockhoff gesloten voor klanten!

Heeft u dringende vragen? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of stuur een mail naar het e-mailadres klantencontact@autobrockhoff.nl.

Wij blijven voor u bereikbaar. Ook tijdens de sluiting van onze showrooms staan we graag voor u klaar. Heeft u vragen over uw auto, geplande afspraak of wilt u advies over de aanschaf van een nieuwe auto? Neem dan contact met ons op via 020-6332111. Wij kunnen u op afstand en met alternatieve oplossingen verder helpen.

Wij kijken in deze moeilijke periode graag vooruit en hopen u binnenkort ook weer in de showroom van AutoBrockhoff Noord B.V. te mogen verwelkomen. Voor nu bedanken wij u voor uw begrip, en excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Het team van AutoBrockhoff Noord B.V.

HomeCOVID-19 UPDATE AutoBrockhoff Noord