COVID-19 UPDATE AutoBrockhoff Noord

Zoals dinsdag avond 23 februari in de toespraak van premier Rutte is aangekondigd zijn de maatregelen vanaf dinsdag 2 maart 0:00 iets soepeler geworden. Ook voor AutoBrockhoff Noord B.V. betekent dit dat er een aantal zaken veranderen die mogelijk belangrijk voor u zijn. Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers hierbij op de eerste plaats.

 

WAT BETEKENEN DEZE VERNIEUWDE MAATREGELEN VOOR U?

  • Onze werkplaats blijft geopend. Heeft u een werkplaatsafspraak gepland? Deze gaat gewoon door en blijft ongewijzigd. We zien u graag tegemoet op de afgesproken datum. Heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig? De werkplaats is alleen open op afspraak. Zorg er dus voor dat u online of telefonisch een afspraak maakt.
  • Onze showroom is alleen geopend op afspraak! Heeft u geen afspraak? Wij helpen u graag een andere keer verder. Het is helaas niet mogelijk om spontaan langs te komen bij ons in de showroom.

Wilt u een proefrit maken? Dit is mogelijk! Geheel volgens de maatregelen en in goed overleg met u en een van onze verkopers, kunnen wij een proefrit voor u waarmaken. U kunt er ook voor kiezen een proefrit aan huis te laten plaatsvinden. Let op: Proefritten gebeuren alleen op afspraak!

Een auto gekocht? En hier snel in willen rijden? Ook dit is mogelijk! De aflevering van uw nieuwe auto zal in goed overleg met u en onze verkopers plaatsvinden bij u aan huis! Uiteraard houden wij ons aan de (door de overheid opgelegde) maatregelen.

Wilt u een verkoper spreken? Graag vragen we u om een afspraak hiervoor te maken, ook kunt u een van de verkopers bellen van maandag t/m zaterdag van 08:00 t/m 17:00(m.u.v. zaterdag van 09:00 t/m 17:00).

Heeft u dringende vragen? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of stuur een mail naar het e-mailadres klantencontact@autobrockhoff.nl.

Wij blijven voor u bereikbaar. Ook tijdens deze lockdown staan we graag voor u klaar. Heeft u vragen over uw auto, geplande afspraak of wilt u advies over de aanschaf van een nieuwe auto? Maak gerust een afspraak of neem contact met ons op via 020-6332111.

Wij kijken in deze moeilijke periode graag vooruit en hopen u binnenkort ook weer in de showroom van AutoBrockhoff Noord B.V. te mogen verwelkomen. Voor nu bedanken wij u voor uw begrip, en excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Het team van AutoBrockhoff Noord B.V.

HomeCOVID-19 UPDATE AutoBrockhoff Noord