COVID-19 UPDATE AutoBrockhoff Noord

In de toespraak van premier Rutte is aangekondigd dat de maatregelen iets soepeler zijn geworden. Ook voor AutoBrockhoff Noord B.V. betekent dit dat er een aantal zaken veranderen die mogelijk belangrijk voor u zijn. Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers hierbij op de eerste plaats.

 

WAT BETEKENEN MAATREGELEN VOOR U?

  • Onze werkplaats blijft geopend. Heeft u een werkplaatsafspraak gepland? We zien u graag tegemoet op de afgesproken datum. Heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig? De werkplaats is alleen open op afspraak. Zorg er dus voor dat u online of telefonisch een afspraak maakt.
  • Onze showroom is geopend!
  • Wilt u een proefrit maken? Dit is mogelijk! Geheel volgens de maatregelen en in goed overleg met u en een van onze verkopers, kunnen wij een proefrit voor u waarmaken. U kunt er ook voor kiezen een proefrit aan huis te laten plaatsvinden. Let op: Proefritten gebeuren alleen op afspraak (vraag onze verkopers naar de voorwaarden)!
  • Huidige maatregelen: verplicht mondkapje bij werkplaats en/of showroom. Daarnaast zal de 1.5m norm gewaarborgd worden door u en ons personeel.

Een auto gekocht? En hier snel in willen rijden? Ook dit is mogelijk! De aflevering van uw nieuwe auto zal in goed overleg met u en onze verkopers plaatsvinden! Uiteraard houden wij ons aan de door de overheid opgelegde maatregelen.

Wilt u een verkoper spreken? Dit kan! Een verkoopmedewerker zal u op 1.5 meter graag te woord staan!

Heeft u dringende vragen? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of stuur een mail naar het e-mailadres klantencontact@autobrockhoff.nl.

Wij kijken in deze moeilijke periode graag vooruit en hopen u binnenkort ook weer in de showroom van AutoBrockhoff Noord B.V. te mogen verwelkomen. Voor nu bedanken wij u voor uw begrip, en excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Het team van AutoBrockhoff Noord B.V.

HomeCOVID-19 UPDATE AutoBrockhoff Noord