APK & Onderhoud

APK: LAAT UW AUTO BIJ ONS KEUREN

Iedere auto heeft het nodig; APK. Een Europese wettelijke verplichting die aangeeft dat uw auto voldoet aan een aantal belangrijkste veiligheidsaspecten. Laat u uw auto APK keuren bij AutoBrockhoff voor een vaste all-in prijs? Voor € 29,95 keuren wij uw auto voor de APK. Tijdens deze grondige keuring kijken wij of uw auto nog voldoet aan alle eisen op het gebied van milieu en veiligheid.

*Wanneer u uw Nissan APK uitvoert met een onderhoudsbeurt, zal de APK gratis zijn!

ONDERHOUD OP MAAT BIJ AUTOBROCKHOFF

AutoBrockhoff is uw garage voor onderhoud, APK, reparatie of een beurt. Kies voor een goedkope budgetbeurt, een uitgebreide budgetbeurt of een zeer complete onderhoudsbeurt inclusief APK.

AutoBrockhoff beschikt over een professioneel team van echte automonteurs en Nissan/Citroën specialisten, zodat uw auto bij AutoBrockhoff in goede handen is. Naast Nissan & Citroën kunnen wij ook auto’s van ”vreemde” merken in behandeling nemen. Ons team kent uw auto van binnen en van buiten, zodat service en onderhoud zeer vakkundig en snel gebeurt tegen de scherpste prijzen. Door professioneel en tijdig onderhoud aan uw auto, kunt u nog langer genieten van zorgeloos rijplezier. Maak direct een afspraak in de werkplaats zodat u weer onbezorgd kunt rijden met uw auto of neem contact op voor meer informatie.

Zoek dus niet verder en maak direct een afspraak voor een APK en/of onderhoudsbeurt. Of vraag een scherpe offerte op bij één van onze service adviseurs.

HomeAPK & Onderhoud