APK & Onderhoud

APK: LAAT UW AUTO BIJ ONS KEUREN

Iedere auto heeft het nodig; APK. Een Europese wettelijke verplichting die aangeeft dat uw auto voldoet aan een aantal belangrijkste veiligheidsaspecten. Laat u uw auto APK keuren bij AutoBrockhoff voor een vaste all-in prijs? Voor € 39,50 keuren wij uw auto voor de APK. Tijdens deze grondige keuring kijken wij of uw auto nog voldoet aan alle eisen op het gebied van milieu en veiligheid.

*Wanneer u uw Nissan APK uitvoert met een onderhoudsbeurt, zal de APK gratis zijn!

 

ONDERHOUD OP MAAT BIJ AUTOBROCKHOFF

AutoBrockhoff is uw garage voor onderhoud, APK, reparatie of een beurt. Kies voor een goedkope budgetbeurt, een uitgebreide budgetbeurt of een zeer complete onderhoudsbeurt inclusief APK.

AutoBrockhoff beschikt over een professioneel team van echte automonteurs en Nissan/Citroën specialisten, zodat uw auto bij AutoBrockhoff in goede handen is. Naast Nissan & Citroën kunnen wij ook auto’s van ”vreemde” merken in behandeling nemen. Zo is ons team ”STERK IN ELK MERK” en kennen wij uw auto van binnen & van buiten, zodat service en onderhoud zeer vakkundig en snel gebeurt tegen de scherpste prijzen. Door professioneel en tijdig onderhoud aan uw auto, kunt u nog langer genieten van zorgeloos rijplezier. Maak direct een afspraak in de werkplaats zodat u weer onbezorgd kunt rijden met uw auto of neem contact op voor meer informatie.

Zoek dus niet verder en maak gelijk onderaan deze pagina een afspraak voor een APK en/of onderhoudsbeurt. Of vraag een scherpe offerte op bij één van onze service adviseurs.

 

STERK IN ELK MERK BUDGETONDERHOUD

Heeft u auto niet veel gereden? En heeft u geen zin om een hoge prijs te betalen bij het onderhoud van uw auto? Bij AutoBrockhoff kunt u nu APK + budgetonderhoud laten uitvoeren voor maar *€189,-. Let op! Dit bedrag is excl. pechhulp die wij voor Citroen & Nissan ‘extra’ kunnen afsluiten. Hier komt een meerprijs van €25,- in rekening.

Werkplaatsafspraak

  • *Budgetonderhoud is geldig voor auto's vanaf 5 jaar en ouder. De prijs €189,- is een vanaf prijs, excl pechhulp t.w.v. €15,- en alleen geldig op 4 liter 10w40 motoren!
  • DD dash MM dash JJJJ
    Uitsluitend op maandag tot en met vrijdag.
  • Bij een APK + onderhoud, raden wij het af om te blijven wachten. Dit wegens wachttijd oplopend tot wel +/-3uur.
  • LET OP: Bij een leenauto worden de kosten van €25,- in rekening gebracht, tenzij uw afspraak een onderhoudsbeurt betreft!
  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie. Na het klikken op versturen zal er contact met u worden opgenomen dit kan per mail of telefonisch zijn!
  • Graag vragen we om uw medewerking, om ons marketingbeleid te kunnen verbeteren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeAPK & Onderhoud