ANWB proefrit-aan-huis Dagen

Tot 1 maart organiseren de ANWB & AutoBrockhoff Noord, de ANWB Proefrit-aan-huis Dagen! Op deze dagen zal het proefrijden in de door u uitgekozen auto van ANWB centraal staan. Rijdt u binnenkort in de Nissan Micra? Een sportieve, compacte hatchback met maar liefst 90pk. Of rijdt u liever in de vernieuwde Nissan Juke? Uiteraard kunt u ook kiezen om 100% elektrisch te rijden in de vernieuwde Nissan Leaf met een vergrootte accupakket van 62kWh (bereik tot wel 340km*). Maakt u binnenkort een proefrit in een van deze Nissan’s?

Corona maatregelen

Wij zijn op de hoogte van de huidige corona maatregelen en zorgen er voor dat u een proefrit kan maken (geheel corona-proof) volgens de RIVM opgestelde richtlijnen. Onze verkopers zullen bij de proefrit 1.5m bewaren, het interieur na elk contact met alcohol schoonmaken en tot slot een mondkapje dragen. Onze vestiging is voor de verkoop gesloten en alleen telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00. Voor meer informatie betreft de corona maatregelen bij AutoBrockhoff klik hier.


Disclaimer:

*Gegevens over het rijbereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

*Vanafprijs per maand, bij een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (inclusief BTW). Bekijk voor alle details https://www.anwb.nl/auto/private-lease/anwb-private-lease

HomeANWB proefrit-aan-huis Dagen