Nissan onderhoud


Onderhoudsservice

Wie kent de behoeften van uw Nissan beter dan Nissan?

Omdat Nissan zich volledig richt op uw tevredenheid en veiligheid doen wij al het mogelijke om u de beste after sales-service te bieden.

Al onze monteurs worden door Nissan opgeleid zodat ze uw auto door en door kennen. Zij gebruiken een aantal hulpmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor Nissan-voertuigen.

Alle onderdelen zijn originele Nissan-onderdelen die specifiek ontworpen zijn voor de behoeften van Nissan-auto’s. Deze onderhoudsonderdelen zijn van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de originele onderdelen die in de fabriek worden gebruikt en ze voldoen aan hoge milieu-eisen. Ze hebben een garantie van 12 maanden.

En we streven ernaar om te zorgen dat onze prijzen altijd zeer concurrerend zijn.

Het onderhoud van uw auto laten uitvoeren door een Nissan-dealer is dus echt een besparende en betrouwbare oplossing.

Prijzen en online reserveren

Met Nissan weet u dat u altijd de hoogste onderhoudskwaliteit, dealerkennis en technische expertise ontvangt. En u weet dat wij altijd duidelijk, professioneel en helder tegen u zijn. Maar wij willen u ook altijd de beste after sales-service bieden, wat betekent dat we constant nieuwe manieren bedenken om dat te bereiken.

Daarom hebben wij een eenvoudig online hulpmiddel ontwikkeld dat u op de hoogte houdt van de onderhoudsbehoeften van uw auto en dat u laat weten:

  • Wanneer uw auto de volgende beurt nodig heeft
  • Welke onderdelen vervangen moeten worden tijdens deze beurt
  • De totale prijs van deze service Al deze informatie wordt automatisch aangepast aan uw exacte model en de leeftijd.

Tot slot kunnen we u ook informeren over het laatste nieuws en aanbiedingen waar u wellicht in geïnteresseerd bent. U kunt uw dealer vragen om meer informatie en het ontvangen stopzetten wanneer u wilt.

Afspraak inplannen