Private lease de nieuwe Nissan Micra nu vanaf € 249 per maand!


12-04-2017:

De nieuwe Nissan Micra

De gloednieuwe Nissan MICRA gaat de uitdaging aan om de lat voor design, comfort en prestaties in kleine auto’s hoger te leggen. Met de unieke mix van expressief en toch hoogwaardig design vanbinnen en vanbuiten, intelligente functies en beweeglijke rij-kenmerken biedt de vijfde generatie van de Nissan MICRA u een onverwachte ervaring. Rijd beweeglijk en vol vertrouwen: de gloednieuwe Nissan MICRA biedt u een spannende en toch veilige rit door manoeuvreerbaarheid en soepelheid perfect te combineren. Met Nissan Private Lease kan dat heel overzichtelijk voor één bedrag per maand.

Wilt u ook zorgeloos rondrijden in de nieuwe Nissan Micra? Kies dan voor Nissan private lease vanaf € 249 per maand. Dit maandbedrag is inclusief een all risk verzekering, onderhoud, wegenbelasting en gratis pechhulp in Europa. U betaald alleen zelf de brandstof!

Interesse in private lease van de nieuwe Nissan Micra? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling en vraag naar Marciano van Ling, onze private lease specialist.